DANSKI
Nyhed fra DANSKI. Se oversigt med alle nyheder fra DANSKI her
« Til oversigten

Europas bedste skisportsdestinationer 2018

Er du på jagt efter den absolut bedste skidestination til din skiferie? Alle skiløbere er blevet hørt, og på baggrund af det er top 15 over Europas Bedste Skisportsdestinationer 2018 fundet. Herunder kan du se de af Danskis destinationer, som har fået en plads blandt top 15.


NR. 1 – VAL THORENS
Val Thorens er bare bedst! De er nemlig ikke kun Europas bedste, men også Verdens Bedste. Val Thorens udvikler sig hver sæson og forbedrer området med nye pister, lifter og oplevelser.

NR. 2 – ALPE D’HUEZ
Sidste år var Alpe d’Huez Europas Bedste Skidestination, men i år må de ‘nøjes’ med 2. pladsen. Alpe d’Huez kan til gengæld nyde titlen som en af Europas Bedste Familie destinationer, fordi de tilbyder pister og oplevelser til alle aldre.

NR. 3 – LIVIGNO
For første gang er en Italiensk destination i top 3 – og Livigno tager altså også titlen som Italiens bedste skidestination 2018. Livigno er perfekt til både den øvede skiløber, børnefamilien eller vennerne. 

NR. 4 – MONTGENEVRE
Montgenevre er altid med i top 15, og i år er ingen undtagelse. Montgenevre er et mødested for professionelle skiløbere, familier og nybegyndere.

NR. 6 – SAALBACH HINTERGLEMM
Hvis du gerne vil på en skiferie til Østrig, så skal du til Saalbach-Hinterglemm. Området er hvert år på denne liste, og i år er ingen undtagelse. Her er der pister til både den øvede, rutinerede, nybegynderen eller familien.

NR. 8 – VALLOIRE
Det er første gang Valloire deltager i konkurrencen – og så stryger de direkte ind på en 8. plads. Valloire er en fantastisk familiedestination med en unik oplevelse og natur.

Se hele top 15 her.

Næste »« Forrige

Se flere nyheder fra DANSKI - Se alle nyheder