Ekstra udviklingstur

Ekstra udviklingstur

Online: 17/10 2013

Den første udviklingstur med De Brede Planker er udsolgt. Heldigvis er der blevet arrangeret en ny. Den kommer til at foregå fra tirsdag den 25/3 – søndag den 30/3, og skilærer Anders Jeppesen kommer ned og underviser i offpiste skiløb under hele opholdet.

Turen inkluderer udover daglig undervisning af Anders Jeppesen, hotel, helpension, catski i 4 dage med bjergguide, transfer til/fra Skopje lufthavn, afskedsmiddag i Skopje og masser af hygge. Alt dette til kun 9.000 kr.

Anders Jeppesen er uddannet igennem den danske skiskole, og har igennem flere sæsoner undervist i de franske alper. Anders har desuden rejst rundt i det meste af Canada, og stået på ski i de fleste af de kendte canadiske skiområder. Anders som er en fast del af Danmarksmesterskaberne i Freeride (offpsite ski) fik i 2012 en flot 2. plads.

Turen er for alle som gerne vil udvikle sig i offpiste skiløb, og få en anderledes skiferie de aldrig glemmer. Det er dog et krav at man kan komme ned fra alle pister, og har prøvet at være uden for pisten før.

Der er begrænset antal pladser.



Ekstra udviklingstur  - Billede 1505
Ekstra udviklingstur  - Billede 1506
Ekstra udviklingstur  - Billede 1507

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen