🎒 Klar, parat, skolestart - Over 80 nedsatte rygsække - Se de bedste tilbud her ☀️
De Brede Planker
Nyhed fra De Brede Planker. Se oversigt med alle nyheder fra De Brede Planker her
« Til oversigten

Early Bird, Canada Roadtrip 2021Tag med til Canada, hvor vi I 11 dage kører rundt i minivan langs den kendte powder highway. På turen besøger vi 4 af de canadiske absolut bedste OFFPISTE skiområder. Vi starter i Fernie der med fem verdensklasse bowls, naturlige hot springs, og endeløst fascinerende bjergnatur, er ved at blive et af Nordamerikas mest populære skisportsområder. WhiteWater ved Nelson er næste stop. Det er en sjov hippie by, der er kendt som et “Nirvana” for alle OFFPISTE fanatikere, og et “must do” skiområde. WhiteWater er kendt for ikke at have nogle gæster, så man har alt OFFPISTE for sig selv.

Derefter tager vi til Revelstoke. Det ligger i 512 meters højde, men har højeste punkt i hele 2.225 meter. Revelstoke er kendt for sine ikke præparerede “bowls”, som er optimale for OFFPISTE hungrende skiløbere & snowboardere. I både whitewater og i Revelstoke er der mulighed for både Heliski og catskiing.

Sidste stop er Kicking Horse – Golden, som er kendt for sin flotte natur. Området er bl.a. blevet nomineret for “bedste sne” i skimagasinet Powder.

Der vil være en dansk guide med på hele turen, som er højtuddannet igennem den danske skiskole og har mange skisæsoner bag sig. 


Læs mere her:
https://debredeplanker.dk/aktive-rejser/offpiste-roadtrip-canada/


Næste »« Forrige

Se flere nyheder fra De Brede Planker - Se alle nyheder