DANSKI
Nyhed fra DANSKI. Se oversigt med alle nyheder fra DANSKI her
« Til oversigten

Derfor skal du tage på skiskole

Du sidder i liften på vej op til den grønne piste; så langt så godt. Skiene er allerede klikket i, det har en af dine venner vist dig, hvordan du gør. Nu står du så på toppen af den grønne begynderpiste og kigger ned, og der er langt ned, tænker du. Din ven begynder at køre og råber til dig: “kom nu!”. Med rystende ben begynder dine ski at glide ned af bakken, mens din ven ihærdigt forsøger at give dig instrukser. I arbejder jer ned ad pisten, det er hårdt for benene, svært at dreje, og du ånder lettet op, når I først er nede i bunden af pisten.
Ja, den første tur ned af pisten kan være lidt skræmmende, og derfor er det en god idé at få hjælp af en skiinstruktør fra dag ét. På den måde bliver det hele lidt mindre skræmmende, selvom din ven helt sikkert er god til at hjælpe!

DERFOR SKAL DU TAGE PÅ SKISKOLE
I princippet kan du altid tage på skiskole, uanset din alder og erfaring. Fordi med så mange andre ting i livet, er der altid plads til forbedring. I Alperne er det professionelle instruktører, som har gennemgået et mellemlangt uddannelsesforløb, der underviser på skiskolerne. Instruktørerne kan fra starten lære dig den helt rigtige teknik, så du kommer godt fra start, hvis du er nybegynder. 

Er du en garvet skiløber, så kan et par timer hos en dygtig skiinstruktør gøre underværker for dig og dit skiløb. Skiinstruktørerne vurderer dit skiløb med friske øjne, og vil højst sandsynligt se nogle ting, du aldrig selv har lagt mærke til.

Har du børn, der skal starte på ski, så send dem på skiskole! De vil være i selskab med andre børn, blive undervist af søde og dygtig skiinstruktører, så de fra starten kan tilegne sig de rigtige teknikker. På den måde kommer de også bedst muligt fra start på ski.
 
DANSK SKISKOLE I ALPERNE
Danski tilbyder dansk skiskole til familiens yngste skiløbere. Mange af Danskis ansatte kan godt huske, da de skulle på skiskole for første gang, og instruktørerne, og alle de andre børn, var svenske eller tyske. Dankis ansatte forstod ikke noget og var ikke særlig trygge ved at lære at stå på ski – så dansk skiskole er virkelig en god idé.

Læs mere om Dansk skiskole i Alperne med Danski her.

Næste »« Forrige

Se flere nyheder fra DANSKI - Se alle nyheder