DANSKI
Nyhed fra DANSKI. Se oversigt med alle nyheder fra DANSKI her
« Til oversigten

Den store battle: Østrig vs. Frankrig

I mange år har det været diskuteret, hvilket land der var bedst, når det kom til skiløb. Diskussionerne er mange, argumenterne ligeså mange men der er aldrig ét endegyldigt svar. Det afhænger af mange ting. Alligevel har Danski budt Østrig og Frankrig ind i ringen til en lille battle.

AFTERSKI: VAL D’ISERE VS. SAALBACH 
Saalbach i Østrig et godt bud! Her finder du den ægte tyroler stemning med støvledans, store fadøl og afterski klassikere der brager ud af højtalerne, på det legendariske Hinterhag Alm hver dag.

På grænsen mellem Val d’Isere og Val Thorens, midt i de tre dale, finder du nemlig et sted der gør denne påstand til skamme. Stedet hedder La Folie Douce, og her er der fest hver dag hele sæsonen, og selvom det ikke er ligesom den traditionelle du kender fra Østrig, så er det et must hvis du befinder dig i området!

SKIFERIE MED BØRN: VALLOIRE VS. WAGRAIN 
Alperne er også for børn! I både Frankrig og Østrig findes børnevenlige områder, hvor skiløbere i alle aldre kan være med. Danskis herlige børnekoncept SnowyClub finder du både i franske Valloire og i Wagrain i Østrig. På begge destinationer er der selvfølgelig Dansk skiskole til børnene, og et fedt og lærerigt ugeprogram arrangeret af Danskis dygtige børneguider! 

OFF PISTE: VAL THORENS VS. ST. ANTON 
I Val Thorens finder du fantastiske off piste ruter, og muligheder for store off piste oplevelser. Hvis du virkelig mener det, når du siger du elsker off piste – så bør du også stærkt overveje St. Anton i Østrig. Her finder du nemlig Europas vildeste off piste mekka! Går skiferien til St. Anton kan du derfor godt spænde sikkerhedsselen og gøre dig klar til mere end 200 kilometer off piste ruter. 

Læs mere om Frankrig vs. Østrig her.

Næste »« Forrige

Se flere nyheder fra DANSKI - Se alle nyheder