De tre bedste skiferier til børnefamilien

De tre bedste skiferier til børnefamilien

Skal du på skiferie med mindre børn – måske for første gang? Så kan det være en jungle at finde ud af, hvor turen skal gå hen. Danski har lavet en guide over de tre bedste skiferier til børnefamilien.


ALPERNE ER PERFEKT TIL BØRNEFAMILIEN
For det første vil Danski gerne slå fast: Man kan sagtens tage helt små børn med til Alperne på skiferie! For det første er det varmere i Alperne, så de små skal ikke pakkes ind i nær så meget tøj. Du skal heller ikke tænke på den ekstreme kulde, som kan forekomme i Norge og Sverige. For det andet er der rigtig mange børnevenlige områder i Alperne – du får Dankis top tre her.

NR. 1 - ALPENDORF, WAGRAIN
Alpendorf og Wagrain er et ski-mekka for børn! Her er der et hav af deciderede børnebakker, børnevenlige blå og brede pister, dansk skiskole og mange hoteller med ski-in/ski-out, så de mindste ikke skal gå langt i skistøvler og slæbe deres ski. Det er blot nogle af fordelene for børnefamilierne i Wagrain!

NR. 2 - VALLOIRE
Valloire er indbegrebet af børnevenligt! For det første får du dansk skiskole, så de mindste ikke både skal lære at stå på ski og forstå fransk eller engelsk samtidig. Desuden finder du børnevenlige lifter, børnevenlige bakker og meget, meget mere.

NR. 3 - MONTGENEVRE
I Montgenevre kan I stå på ski sammen, uanset hvilket niveau I er på. Montgenevre er byder på dansk skiskole, et stort børneområde og et skidepot 50 meter fra listen. Det er altså let at holde styr på familien! Det er blot nogle af fordelene.

Se hvorfor Danski anbefaler netop disse tre destinationer her.


Udgivet af: Rasmus Skov

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen