« Til oversigten

Skiferie 2018/19 - Book tidligt og spar penge

Det kan godt svare sig, at være tidligt ude. Selvom mange af os måske har sommerferie i hovedet, så er skirejsebureauerne ved at forberede sig til vinteren 18/19. Se alle "Book-Tidligt"-rabatter.

Ved du allerede nu, at du/I skal på skiferie i 2019, så kan det godt svare sig at booke allerede nu. For selvom, at denne vinter kun lige er ved at slutte og næste ferie er sommerferien, så er der altså mange penge at spare, hvis man allerede booker skiferien til vintersæsonen 18/19 nu.

Har I på nuværende tidspunkt styr på, hvilken destination I vil til, så er det bare med at komme til tasterne, for ud over, at man kan spare penge, så er der også et hav af fordele ved at bestille skirejsen tidligt. Samtidig så har flere af skirejsebureauerne gratis afbestilling frem til 1/10 (forskelligt fra bureau til bureau), hvilket betyder, at du sagtens kan nå at fortryde, hvis I kommer på andre tanker. 


Booker man tidligt, kan man få alle de fede fordele... og så kan man ellers bare læne sig tilbage og vente på, at det bliver vinter.

Fordele ved at booke skiferien 2019 tidligt

Én ting er, at man kan spare nogle kroner, men hvad endnu bedre er, at man kan få opfyldt alle sine behov, hvis man sikrer sig skirejsen til 2019 tidligt. 

De bedste fordele ved at bestille tidligt:

  • Mulighed for at opfyldt ALLE ønsker og behov
  • Bo tæt på pisten
  • Gratis afbestilling (forskelligt fra bureau til bureau)
  • Stort udvalg i lejligheder/værelser/hytter.
  • Rejsebureauerne tilpasser sig jer og ikke omvendt.
  • Store rabatter
  • Masser af tid til at kigge på webcams :)

Udvalget af skirejser er enormt tidligt på sæsonen

Føler du, at du har set alle "Book-Tidligt" rabatter nedenfor igennen uden held, så bare rolig. Der er nemlig masser af fordele, at opnå selvom I ikke lige kan finde den skirejse I ønsker. Så skulle I have nogle specielle behov eller ønsker, så findes der også et hav af skirejser til 2019 her, hvor der muligvis er flere rejser, der passer til jer. I kan også kontakte et skirejsebureau og fortæl, hvad i er på jagt efter. Bureauerne har så meget erfaring, at de lynhurtigt kan tilpasse og lave præcis den løsning i er på jagt efter. Men husk på, at de bedste værelser bliver taget først, så det kan godt svare sig, at være tidligt ude.

Se markedets bedste "Book-Tidligt"-rabatter

Skirejsebureauerne tilbyder forsellige tilbud, alt efter hvor og hvornår I ønsker at rejse, så det kan godt svare sig, at kigge alle tilbud igennem, for at finde netop lige det i ønsker.

Onlineski
Lande: Østrig, Italien og Tyskland
Spar 1.000 kr. pr. booking, ved at indtaste rabatkoden "BS100" i betalingsvinduet. Der er samtidig gratis afbestilling frem til d. 1. oktober.
Se mere her.

Snowtrex
Lande: Andorra, Bulgarien, Canada, Frankrig, Italien, Polen, Schweiz, Slovakiet, Slovenien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, USA og Østrig.
Book skiferien inden d. 30/4 2018 og få 233 kr. ekstra rabat pr. person.
Se tilbuddene her

Højmark 
Lande: Italien, Østrig og Schweiz
Få børn med gratis i ugerne 2+12. Tilbuddet gælder alle børn til og med 6 år og kun gældende på Grafenberg Resort. 
Læs mere her.

Jerresskirejse
Lande: Tjekkiet, Slovakiet og Polen.
Book nu og spar 400 kr. pr. person.
Læs mere her

Stena Line
Lande: Norge og Sverige
Flere forskellige tilbud - bl.a. "Få 7 dage og betal for 5".
Læs mere her

Listen opdateres løbende 

>> Søg blandt alle rejsebureauernes skirejser her <<


Næste »« Forrige

Se alle nyheder