⚡ BLACK WEEKEND: Spar 20-75 % på ALT ⚡
« Til oversigten

Bliv skiinstruktør med Den Danske Skiskole

Den Danske Skiskole tilbyder et instruktørkursus, så du kan lære andre om glæden ved at stå på ski.

Online: 19/03 2012

Hvert år afholder Den Danske Skiskole en række skikurser, hvor nogle af Danmarks bedste skiinstruktører underviser danske skiløbere, der enten har et ønske om at kunne lære at instruere andre i skiløb eller om selv at blive bedre.

Den Danske Skiskole garantere dit livs mest lærerige skitur. Du kommer til at bevæge dig i et unikt skimiljø sammen med andre gode skiløbere, der alle brænder for ski, sne og personlig udvikling. Du bliver bedre til at håndtere enhver tænkelig situation på ski på alt fra is til pukler.

Som uddannet instruktør får du et diplom, når kurset er slut. Og så har du mulighed for at få arbejde som skiinstruktør rundt omkring i verden, hvor du kan undervise på skiskoler på forskellige niveauer.

Du skal være god for at blive bedre
Den Danske Skiskole hører under Danmarks Skiforbund og tilbyder kurser for alle over 15 år. Dog er der det kriterium, at man skal være en meget rutineret skiløber, der kan køre kortsving overalt i terrænet.
Der kræves også en god fysisk form, og man skal være indstillet på at ville arbejde aktivt og seriøst på at blive en bedre skiløber.

Deltagerne inddeles i homogene hold, der hver dag vil modtage 3-5 timers undervisning på bakken. Om eftermiddagen vil du kunne analysere dit eget skiløb på video samt opleve foredrag om blandt andet laviner og skiudstyr – og slappe af på et firestjernet hotel med sauna, svømmehal og østrigsk bierstube.

Næste store kursus er i uge 18 ved St. Bededag (28 april - 5 maj 2012). Kurset afvikles i østrigske Hintertux, hvor Europas bedste skigletsjer i 3600 meters højde sikrer fantastisk vintersne.

Skikurset koster 7.400 kroner.


Bliv skiinstruktør med Den Danske Skiskole - Billede 1033
Bliv skiinstruktør med Den Danske Skiskole - Billede 1034

Besøg Den Danske Skiskole her


Næste »« Forrige

Se alle nyheder