Alperne eller Skandinavien?

Alperne eller Skandinavien?

Vinteren nærmer sig, og det er tid til at finde ud af, hvor årets skiferie skal gå hen. Mulighederne er mange: Norge, Østrig, Sverige, Frankrig? Herunder får du gode råd og anbefalinger til, hvorfor skiferien skal gå til Alperne i Frankrig, Østrig eller Italien.

Danskerne har taget Alperne til sig som aldrig før! Det er der mange grunde til, men hvad er egentlig bedst - og hvad kan Alperne tilbyde, som du ikke får hos vores Skandinaviske naboer?

BØRNEVENLIGE ALPER

At man skal starte i Norge og Sverige med små børn er en skrøne! Alperne har mange børnvenlige destinationer, hvor du finder masser af blå, brede og begyndervenlige boulevarder. Selvfølgelig er Norge og Sverige også dejlige lande, men at Alperne ikke er børnevenligt er altså en løgn. 😉

Endnu bedre er, at det er varmere i Alperne. Her skal du ikke bekymre dig om -20 grader og flere lag tøj. I Alperne skinner solen nemlig også mere end hos vores nordiske venner. Og hvem kan ikke lide sol, lækkert sne og fuld fart ned af pisterne?

MERE SOL OG MASSER AF SNE

Mange destinationer i Alperne ligger højt og der er derfor stor snesikkerhed. Men det er ikke kun sne, du kan se frem til på skiferien til Alperne - her er der nemlig også masser af sol!

VERDENSKLASSE AFTERSKI

Et sted hvor Skandinavien og Alperne virkelig adskiller sig fra hinanden er afteski. Man finder altså ikke den helt rigtige afterski andre steder end i Alperne. Især Østrig er helt fremme når det kommer til dans på bordene i skistøvler, kolde øl og tyroler musik.

Læs endnu flere fordele ved en skiferie til Alperne her.

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen