DANSKI
Nyhed fra DANSKI. Se oversigt med alle nyheder fra DANSKI her
« Til oversigten

Alpendorf - Mere børnevenligt bliver det ikke!

Danski kan for første gang præsentere Alpendorf, Wagrain som en destination til alle børnefamilier i sæsonen 2017/18. Så skal du på skiferie med mindre børn - eller for første gang - så læs videre!


Børnevenlige Alpendorf
Alpendorf ligger lige ved siden af Wagrain i Østrig. Wagrain, som altid har været den fortrukne destination for børnefamilier i Østrig, får nu skarp konkurrence af Alpendorf. Alpendorf er nemlig et rent slaraffenland for børnefamilier!

En del af noget større
Alpendorf er en del af Salzburger Sportwelt som består af 350 kilometer piste. Overalt i området er der brede og familievenlige blå og røde pister - kun få sorte pister. Liftkortet gælder også til det populære bjerg, Grafenberg, som er et af de mest børnevenlige områder i Alperne.

Læs mere om Alpendorf, Wagrain her.

Børnevenligt hotel lige ved pisten
Det er ikke kun Alpendorf som destination, der er ny for Danski. Danski kan nemlig også præsentere et nyt, børnevenligt hotel lige ved pisten i Alpendorf. Hotel Rothirsch drives med dansk personale og kokke - og du finder også Danskis børnevenlige koncept her. Det bliver altså ikke meget lettere at have børnene med på ski end dette!

BONUS! Når du bor på Hotel Rothirsch kan du stå på en blå piste helt fra toppen af bjerget og hjem efter en dag på pisterne. Her kan både store og små, nybeyndere og øvede, altså komme til og fra hotellet på ski.

Læs mere om Hotel Rothirsch her.

Næste »« Forrige

Se flere nyheder fra DANSKI - Se alle nyheder