UCPA
Nyhed fra UCPA. Se oversigt med alle nyheder fra UCPA her
« Til oversigten

Alder er bare et tal.

Glædelig 1.december. Sneen daler stille og roligt ude foran vinduet....et sted i alperne. Herhjemme kan vi kun drømme os til sneen, og håbe på en hvid jul. 

Sidder du og er ved at planlægge skiferien for vennerne, familien eller bare dig selv? Tænker du at der skal være noget for enhver smag og alle skal hygge sig? Men at det godt kan blive svært, når der er så stor aldersforskel i familien? 

Med UCPA kan I alle komme afsted så længe i er over 18 år og har en nogenlunde god form. UCPA er for alle der elsker skiløbet og sætter det i fokus. Konceptet er enkelt. UCPA sørger for næsten alt! Det eneste du skal have med er dit tøj, din entusiasme og glæde for sneen. 

Når du bor på et UCPA center, så er ophold, forplejning morgen, middag og aften, undstyr, liftkort og undervisning med i prisen. Her er der rig mulighed for at lære nye mennesker at kende. UCPA blander mennesker på kryds og tværs af nationaliteter, køn og alder. Det sociale fællesskab er i højsædet. Man bor sammen, spiser sammen og står på ski sammen. 

UCPA er en oplagt mulighed for at få nye bekendtskaber på ski. 

   


Næste »« Forrige

Se flere nyheder fra UCPA - Se alle nyheder