« Til oversigten

Aarhus byder på oktober-skitur - 3SkiEvent 2014

Lørdag den 4. oktober gentager den danske skibranche og teleselskabet 3 sidste års succes og omdanner det centrale Aarhus til et sandt skiparadis - 3SkiEvent2014.

Online: 12/08 2014

Det centrale Aarhus omdannes til intet mindre end en ægte, lille ski-destination, når flere lastbiler med 70 tons sne fra skidestinationen Sölden i Tirol i Østrig ankommer til Bispetorvet. Den særlige anledning er, at den samlede danske skibranche sammen med 3 skyder vinteren i gang ved at afholde 3SkiEvent 2014.

Og der bliver masser at opleve i Aarhus i løbet af lørdagen fra butikkerne åbner og til langt ud på de mørke timer! Centralt på pladsen foran Domkirken bliver landets største stillads-skibakke opført.

En anden nyskabelse til oktober bliver, at 3SkiEvent 2014 udvides kraftigt på Store Torv. Her bliver der i år afholdt en særlig skisportsmesse, hvor Sport24 i et 250 m2 stort telt gennemfører et kæmpe lagersalg med alt tænkeligt udstyr til ski- og vinterferie.

Sæt kryds i kalenderen 4. oktober og lav en shoppe skiferie tur til Aarhus

Der er rigtig mange gode grunde til at få sat kryds i kalenderen, adviseret venner og familie i Aarhus om at det er dagen man lige ”kigger forbi” og får et strejf vinterstemning og får inspiration til årets skiferie, uanset om det er første, fjerde eller fyrretyvende gang man skal af sted til sneen.

Hak i isblok - vind ny telefon

Under eventen giver 3 også alle besøgende mulighed for vinde en ny Sony mobiltelefon. Har du overarm som en minearbejder kan det være, at du er den heldige, der hakker/hamrer dig frem til en af de i alt tre Sony telefoner, der er indfrosset i store isblokke rundt omkring på eventen.
I det hele taget vil hele området rundt om Domkirken syde af vinterferie-stemning, og hos de mange udstillende rejsearrangører og ski-destinationer vil der være masser af gode tilbud, inspiration og tips at hente.

Jomfrutur på ski?

Bakken bliver i det hele taget det naturlige centrum for dagens aktiviteter. På og rundt om bakken vil både den øvede skiløber og nybegynderen hele dagen kunne hente inspiration, gøre nogle gode køb og i det hele taget indsnuse den helt rigtige ski- og vinterstemning.
Skulle lysten melde sig til at prøve en tur på ski, så er 3SkiEvent 2014 det helt rigtige sted at starte. Dagen igennem vil man nemlig kunne få sin egen danske skiinstruktør med på bakken, som vil give dig en tryg og sikker introduktion til skiløbet.
Skibakken vil være åben hele lørdagen fra klokken 10 til 17, og i dette tidsrum vil der også være opvisninger af dygtige danske og udenlandske teams af skiløbere og snowboardere.

3 er med dig på pisten

3SkiEvent 2014 arrangeres i samarbejde med Teleselskabet 3, der er hovedsponsor på eventen.
"Hundredtusindvis af danskere tager hvert år på skiferie, når lysten til langrend, stejle pister og afterski melder sig. Og med 3LikeHome kan 3s kunder bruge mobilen og gå på nettet til de samme priser, som i Danmark. De behøver ikke at bekymre sig om forbrug og høje regninger, når de downloader deres yndlings-ski app eller deler den smukke udsigt fra skiliften på Instagram. Samtidig er 3SkiEvent2014 spækket med fede aktiviteter og konkurrencer, der er helt i tråd med vores brand," fortæller direktør for privatmarkedet hos 3, David Elsass.

3 tilbyder alle sine kunder tale, sms og data i seks lande på samme vilkår som i Danmark, uden at det koster ekstra. Dette gælder Sverige, Italien, Østrig, Hongkong, Irland, og Storbritannien.

Det er turistbureauerne fra Østrig, Norge og Sverige som sammen med Danmarks Skiforbund udgør arrangørkomitéen. 3SkiEvent 2014 bliver et rent mekka for dem, der endnu ikke har besluttet sig for, hvor skituren skal gå hen.

Skisport.dk er naturligvis med på 3SkiEvent 2014 og du kan løbende finde nyheder og information om eventet på siden og i nyhedsbrevet. 3SkiEvent 2014 har ligeledes sin egen facebook side hvor du finder nyheder og løbende opdateringer om arrangementet.


Aarhus byder på oktober-skitur - 3SkiEvent 2014 - Billede 1743
Aarhus byder på oktober-skitur - 3SkiEvent 2014 - Billede 1744


Næste »« Forrige

Se alle nyheder