6 skiområder i Canada med powder og unik natur

6 skiområder i Canada med powder og unik natur


Få hjælp til at finde det skiområde, der passer til lige netop dig. Vores skieksperter har fundet deres 6 favoritter til dig her. 

1) Whistler – 200 nedfarter, tre gletschere og en bilfri skiby

Whistler er Nordamerikas største skiområde med 200 nedfarter fordelt på de 2 bjerge Whistler Mountain og Blackcomb Mountain. På Blackcomb Mountain er der brede begyndervenlige boulevarder, med masser af plads, som strækker sig ned mod byen. På den anden side af bjerget finder du off-pister, der kan udfordre skieksperten. På Whistler Mountain finder du bowls, snævre slugte og masser af powder. 

Heliskiing, catskiing og hundeslæde-udflugter

Whistler lokker ikke kun med skiløb. Du kan fx også prøve kræfter med hundeslæde, radonnée, snesko, cat-skiing, heliskiing eller bungy jump.

Whistler Village er stort set bilfri og her er både eksklusiv shopping, barer med afterskiing og gode restauranter med udsigt til de canadiske Rocky Mountains.

2) Banff – Stå på ski med udsigt til de canadiske Rocky Mountains 

I Banff står du på ski midt i nationalparken med udsigt til de store bjerge. Området ligger midt i et smørhul, så du har adgang til tre skiområder:

- Sunshine Village
- Mount Norquay
- Lake Louise

Alle tre områder er inkluderet i dit liftkort. Vil du fra det ene område til det andet, kan du nemt tage en gratis skibus. I Banff kan du stå på ski ved Lake Louise - en dybblå sø mellem bjergene - og Banff National Parks hjerte.

Banff er et yndet feriemål, både vinter og sommer. Byen emmer af hygge og du kan glæde dig til at sætte tænderne i en ægte Alberta Steak på en af de mange gode restauranter.

De sidste 4 skiområder, vi anbefaler i Canada, finder du ved at klikke HER

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen