6 råd til arrangøren af gruppeskiferien

6 råd til arrangøren af gruppeskiferien

Hvis du skal stå for at arrangere årets skiferie for dit firma, flere familier eller alle vennerne, så kan det virke uoverskueligt. Der er nemlig et utal af muligheder, og uanset hvad du finder, kan det være svært at tilfredsstille alle. Danski har mange års erfaring med at arrangere skiferier for større grupper, og derfor ved Danski, hvad du skal være opmærksom på, som arrangør af gruppe skiferien.

STEP 1 – START I GOD TID
Når du skal på skiferie med en større gruppe, så skal du være ude i god tid. Danski oplever ofte at have svært ved at finde plads til større grupper i august/september. Så når I er mange der skal på skiferie sammen, er det en god idé at snakke om det i foråret og bestille hen over sommerferien. Det kan naturligvis godt lade sig gøre på den anden side af sommeren, men udvalget er mindre.

STEP 2 – FORSØG AT LYTTE TIL ALLE
Den gruppe du skal rejse med omfatter med stor sandsynlighed mange forskellige mennesker. Alle med forskellig smag, prioriteter, budgetter, niveau med mere. Her er det vigtigt, at du forsøger at finde frem til flertallets ønsker og behager dem fremfor at behage en enkelt eller to. Hvis der kun er én der ønsker at bo på hotel ud af tyve, så vil Danski anbefale at se efter en lejlighed i stedet.

STEP 3 – FÅ HJÆLP
Selvom du har fået ansvaret af din gruppe, så er der ingen der siger, du skal gøre det alene. Der er en årsag til, at Danski som skirejsebureau arbejder året rundt med at arrangere skirejser. Kontakt Danski og lad dem hjælpe dig med at finde frem til din gruppes ønsker til skiferien ud fra jeres budget og niveau. På den måde sparer du en masse tid og får et let og overskueligt bud på skirejsen tilbage.

Læs de sidste tre gode råd her og bliv klar til at arrangere årets gruppeskiferie med Danski.

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen