6 gode råd, der gør skiferien med børn bedre

6 gode råd, der gør skiferien med børn bedre

Skal du på skiferie med børn? Så er der meget der skal tænkes på. Men det behøver ikke være så kompliceret - især ikke, hvis du husker disse seks gode råd fra Danski.


Vejret – undgå december og januar i norden. Det er koldt og mørkt. Vælg i stedet syden og eksempelvis Østrig, hvis turen ligger tidligt.

Boligplacering – vælg et område med boliger helt tæt på pisten. Længere gåafstand eller skibus er ikke optimalt med børn.

Boform – lejligheder og hytter har den fordel, at børn kan løbe frit rundt og lege. Men med hotelpakker kan man tilkøbe forplejning, og det er rigtig lækkert, at man ikke selv skal stå med madlavningen efter en lang dag på pisterne. Det er en god ide at gå efter et familiehotel, hvor der er masser af plads til leg.

Terrænet – selvom man har børn med, så vælg et sted, hvor der er hurtig adgang til pister, hvor de voksne kan få “ræset af”. Gå også efter et sted med hopparker og lignende. Børn lærer meget af den slags udfordringer.

Byen – man kan med fordel vælge et sted med en rigtig by, man kan gå rundt i. Det giver en hyggelig stemning og er vejret ikke til ski, kan man shoppe lidt eller måske finde en svømmehal eller en skøjtebane
.
Skidagen – husk ekstra varmt tøj, energirige snacks og drikkevarer i rygsækken. Børn er ikke altid gode til at sige fra, når trætheden eller kulden sætter ind. Husk derfor at tage ekstra pauser i løbet af dagen. Og vær indstillet på at lade børnene lege i sneen, i legerummet på restauranten eller måske hjemme i boligen, selvom lifterne stadig kører.

Find din børnevenlige skiferie med Danski her.

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen