4 gode tips til at planlægge skiferien

4 gode tips til at planlægge skiferien


Nu begynder vinteren så småt at nærme sig, og alle de skiglade danskere starter skiferie-planlægningen.

Østrig er blandt danskernes favorit skidestination med brede pister, behagelige lifter for alle aldre og niveauer. Derudover er de østrigske skiskoler også i førersædet når det kommer til antallet af danske skiinstruktører, der er klar til at gøre skiferien sikker og sjov for alle!

1.Find destination
Første trin taler for sig selv. Hvor i Østrig skal ferien gå hen? Er din du og din familie mindre erfarne på ski, kan det varmt anbefales at besøge Wagrain. Byen har dansk skiskole med danske skiinstruktører og mere end 200 km piste. Hvis familien derimod er mere erfarne, kan I overveje, om I vil besøge et af Østrigs højtbeliggende skiområder som Kaprun, hvor I kan opleve gletsjerskiløb.

2. Book hotel
Når du har besluttet dig for dit rejsemål, skal du finde et hotel. Her kan du overveje om du vil bo tæt på skiskolen, restauranterne og butikkener, eller om du hellere vil bo i udkanten af byen, hvilket i nogle tilfælde kan lede til en billig skiferie i og med at det typisk koster mindre at bo i udkanten. På nogle østrigske skiresorts er det også populært at bo i lejlighed i stedet for hotel, så man selv kan lave mad.

3. Book dansk skiskole
Med dansk skiskole kan du sikre, at dine børn får en god start på skiferien. Med skiskole bliver din skiferie både sjovere og mere sikker, da du både udvikler dig og samtidig forebygger skader ved at have en god teknik. På Skimundi kan du booke en dansk skilærer og få det maksimale ud af undervisningen med en skilærer, du forstår og kan udvikle dit skiløb med og samtidig mindske risikoen for skade på din skiferie.

4. Find alternative aktiviteter til skiløbet
Efter en lang dag på pisten med skiskole og sjov, kan det for børnefamilier være tiltrængt at lave noget alternativt til skiløbet. Det kan fx være termiske bade, som Bad Gastein blandt andet er kendt for eller kælkeforlystelser i Zell am Ziler.

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen