« Til oversigten

5 dages skisafari i de smukke dolomitter

Tilmeld dig før afrejse en 5 dages skisafari under årets skiferie i Canazei. Tag på fem-dages oplevelsestur rundt i de smukke Dolomitter, til områder du ikke umiddelbart kan nå med udgangspunkt fra Canazei. Turen vil helt sikkert give en masse oplevelser og godt skiløb. Du vil få følelsen af at rejse langt omkring og udforske nye vidder. Vi bevæger os langt på ski hver dag og det forudsætter, at deltagerne som minimum er middel-gode skiløbere.

Cortina og Kronplatz
På turen kan vi besøge Cortina som var vært ved Vinter OL i 1956, hvilket både by og skiområde bærer tydeligt præg af. Her er byen, hvor selv hundene bærer minkpels.Et andet interessant område er Kronplatz, der som navnet antyder er et skiterræn, hvor skiløbet starter ved “kronen på værket” og er omgivet af store, brede boulevarder 360* rundt. Der er sorte, stejle pister og blå/røde nedfarter og et meget moderne liftsystem til at fragte os af sted. Ved liften op til Latemar er der skihop-ramper, hvor vi med lidt held kan opleve vovehalsenes fugleflugt.Området her ligger knap så højt som hovedparten af Superski Dolomiti, og der skulle være en chance for en tur på pisten i T-shirt på solrige dage.

Lusia og San Pellegrino
Lusia og San Pellegrino er to mindre områder, men sammenlagt er der rigeligt skiløb til en hel dag. Vi når dem på samme dag og glæder os over de lækre pister med noget for en hver smag. Og ikke mindst fryder vi os over følelsen af, at erobre nyt og uprøvet terræn.

Civetta
Over Alleghe søen finder vi Civetta området, hvor vi vil få en følelse af, at hele systemet er bygget kun for vores skyld. Der er masser af gode ski kilometer at udforske og ganske få løbere på pisten. På siden der vender mod byen Pescul kan vi nyde udsigten til det smukke Monte Pelmo.

Og selvfølgelig hele området omkring Sella massivet
Selvfølgelig er der også hele området rundt om Sella massivet, der byder på både smukt og sjovt skiløb. Hvis vejret tillader det, vil vi for foden af Marmolada gletscheren bevæge os gennem den enestående slugt mod byen Sottoguda. Her vil vi måske møde isklatrere.

Overnatning på refugio
Efter de lange og sikkert udmattende dage på ski, og med en masse nye oplevelser og indtryk, samler vi kræfter på de omkringliggende Refugioer. Vi vil mærke pisterne blive affolket mens roen falder på, og måske nyde et glas vin eller en kold øl på terrassen i aftensolen. Herefter vil der blive serveret en tre-retters menu i restauranten, og vi har rig lejlighed til at snakke dagens episoder igennem med alt det der er sket. Efter en god nats søvn serveres morgenmad og vi er klar til at erobre endnu en dag.

Skirejsebureauer der tilbyder skisafarier:
- Højmark Rejser
- Slopetrotter Skitours

5 dages skisafari i de smukke dolomitter  - Billede 393
5 dages skisafari i de smukke dolomitter  - Billede 394
5 dages skisafari i de smukke dolomitter  - Billede 395

Skiferie forslag i Canazei

Hotel Dolomiti Hotel Dolomiti Bil fra 4.932,-/pers.
Hotel Grohmann Hotel Grohmann Bus fra 7.281,-/pers.
Albergo Canazei Albergo Canazei Fly fra 6.553,-/pers.
Hotel Caminetto Hotel Caminetto Bil fra 4.038,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Næste »« Forrige

Se alle nyheder