Nyt skisamarbejde skaber øgede kundefordele

Online: 23/06 2006

Højmark Rejser og Winther Rejser har indgået et samarbejde, der betyder nye fordele for de danske skigæster. De to skirejsebureauer fastholder fortsat hver deres navne, aktiviteter og kompetencer, men samarbejdet skaber synergi og giver kunderne flere fordele og muligheder.



De to skirejsebureauer Højmark Rejser og Winther Rejser har valgt at indlede et formaliseret samarbejde, forstået sådan at Højmark pr. 1. juni har købt Winther Rejser.
Samarbejdet betyder at begge virksomheder fortsat holder fast i deres hidtidige navne, aktiviteter og kompetencer.



Specialister på hver sit felt

Som udgangspunkt vil Højmark Rejser fremover alene tilbyde skirejser til Østrig, og Winther Rejser koncentrere sig om at udvikle det italienske marked.
Dette betyder at Winther Rejsers rejseprogram til Italien bliver udvidet med flere nye rejsemål og overnatningsmuligheder. I år kommer Passo Tonale med som ny spændende destination. Winther Rejser tilbyder fortsat Canazei, der ligger i den norditalienske region Trentino. Både Canazei & Passo Tonale var tidligere også Højmark Rejsers destinationer. Med samarbejdet vælger Højmark Rejser fremover alene at fokusere på Østrig, og dermed i endnu højere grad leve op til Højmark Rejsers mål om at være Østrigseksperterne.



Fly til Verona

- At vi nu er kommet i "båd" med Højmark Rejser giver Winther Rejser mulighed for at komme et skridt videre, og alligevel holde fast ved vores egne stærke værdier, der blandt andet bygger på et højt serviceniveau og personlig rådgivning og betjening. Samtidig bliver vi mere konkurrencedygtige på vores del af skimarkedet. - Vi vil beskrive det som en kvalitativ udvidelse, vi ikke kunne have klaret alene, fortæller Trine Winther og Niels Erik Dahl om de strategiske overvejelser, som ligger til grund for det fremtidige samarbejde. De nævner som eksempel samarbejdet omkring løsningen af en mængde fælles administrative opgaver, samt ikke mindst transportmulighederne med fly, hvor Winther Rejser nu får flyafgang hver uge fra både Billund og København direkte til Verona.



Vejle & Canazei - som altid

Winther Rejser startede i 1999 som et lille iværksætterfirma i Vejle og har i alle årene kun haft Canazei på programmet. - Snakken om et samarbejde har været længe undervejs og vi har naturligvis overvejet det nøje, for vi ville sikre os at det var den rigtige beslutning vi traf på det rigtige tidspunkt, og det føler vi at det er, siger Trine Winther. Hun og Niels Erik Dahl var indtil 1. juni ejere af Winther Rejser.



På virksomhedens kontor i Vejle vil man fortsat møde de tre medarbejdere, Helle Kjems, Niels Erik Dahl & Trine Winther. Og når sneen falder rejser Niels Erik & Trine med guiderne til Canazei, hvor den største opgave i skisæsonen fortsat er at sikre en stor og god oplevelse for bureauets gæster.



- Sådan vil det også være fremover, fortæller Trine Winther.



Østrigseksperterne i endnu højere grad

- Vi ser mange muligheder i det nye samarbejde med Winther Rejser, siger Bjarke Hansen, direktør i Højmark Rejser.



- Vi har drøftet et samarbejde gennem en periode; og vi glæder os over at tingene nu er faldet på plads. Med samarbejdet har vi givet hinanden nye muligheder og kan skabe spændende synergier. Det er målet, at vi i Højmark Rejser skal støtte Winther Rejser til at blive endnu stærkere i Italien, fortæller Bjarke Hansen og fortsætter: - Vi vil med samarbejdet med Winther Rejser satse endnu mere på at udbygge vores egen position som Østrigseksperter. Højmark Rejser er Danmarks største alpine skirejsebureau og sendte mere end 22.000 danskere på ski i Alperne i sidste sæson. Winther Rejser er noget mindre og havde tidligere alene Canazei i Italien på programmet.



Som altid i sommervarmen er der på de to bureauer hektisk aktivitet med planlægning af vinteren i sneen. Og så snart sommerferien slutter, hilser de to skibureauer den nye sæson velkommen med to nye kataloger og hver sit klingende "Servus" & "Buongiorno"!



Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen