4 grunde til en skiferie til Val d'Isere

4 grunde til en skiferie til Val d'Isere

Fransk mad, fransk charme, fransk afterski og det bedste skiløb. Du behøver ikke at lede længere – din næste skiferie er fundet. Du skal til Val d’Isere, og du skal have dit livs skiferie. Danski guiden Tobias ved, hvad han snakker om, når han siger, at når du først har været i Val d’Isere, så bliver du i Val d’Isere.


Hvorfor er Val d’Isere din næste skiferie destination? Det er der flere forskellige forklaringer på. En forklaring er, at det simpelthen er ubeskriveligt. Lige netop Val d’Isere kan ikke forklares – det skal opleves. Men Tobias, Danski guide i sæsonen 2017/18, vil gerne forsøge at give dig fire gode grunde til at besøge den franske perle.

NUMMER 1 – CHARME & HYGGE
Val d’Isere betragtes ikke som et ski-resort, men som en autentisk by. Byen havde liv og sjæl allerede inden man gjorde stedet til et af de mest populære skiområder i verden.

NUMMER 2 – VERDENSKLASSE SKILØB
Hvis ikke byens charme og hygge tager pusten fra dig, så gør skiløbet det. Som en tommelfingerregel kan du huske på, at Val d’Isere er betegnet som et verdens bedste skiområder. Så medmindre du bliver hjemme under dynen, vil du opleve topklasse skiløb.

Læs grund nummer 3 og 4 her – den ene omhandler verdensklasse afterski! Just saying ... ❅

Psst … Danski åbner et helt nyt Danski Klubhotel til sæsonen 2018/19 i hjertet af Val d’Isere. Læs mere her.

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen