4 grunde til at elske børnevenlige Wagrain

4 grunde til at elske børnevenlige Wagrain

Danskis guider i Wagrain i sæsonen 2017/18 var helt vilde med Wagrain, og det er mange andre også! Især familier med børn stortrives her. Wagrain er klart en af de destinationer i Alperne, hvor der er allermest oplagt at tage hen med børn. Men Wagrain er generelt et fantastisk område for alle skiniveauer. Her får du fire grunde til, at du skal tage på skiferie til Wagrain.

GRUND NUMMER 1 – DANSKI KLUBHOTEL WIDMOOS 

I Wagrain har Danski deres fantastiske Danski Klubhotel Widmoos med dansktalende personale. Hotellet er placeret helt perfekt lige ved pisten. Udover at du nemt kommer op i skiområdet fra hotellet, så er der også en blå piste i ”baghaven”. Den er perfekt at øve på, eller bare slippe børnene løs på om eftermiddagen - alt imens kan du nyde en kold øl på terrassen.

GRUND NUMMER 3 – DANSK SKISKOLE 

Når børnene skal lære at stå på ski, kan du med fordel sende dem i skiskole. Det kommer nok ikke bag på nogle, når vi siger, at når du rejser til Wagrain, så er det i selskab med mange andre danskere. Netop dét betyder, at der er dansk skiskole i Wagrain, hvor børnene altid får en dansk instruktør. Desuden består de fleste hold også af andre danske børn, som betyder at børnene kan hygge sig med de andre og få nye venner. 

GRUND NUMMER 2 OG 4 – ….

Læs grund nummer to og fire her og få mange flere gode råd om, hvorfor din skiferie skal gå til Wagrain.

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen