2 nyheder i Canazei

2 nyheder i Canazei

Online: 27/11 2013

FJÄLLFERIE præsenterer de to nye hoteller i Italien. Det ene hotel ligger midt i Canazei, mens det andet ligger i nærheden, nemlig i Campitello.

Skiområdet omkring de to byer er en del af skiområdet Val di Fassa. Det er muligt at købe et liftkort til hele området, også kaldet Dolomiti Superski liftkort og med det i hånden, er der adgang til ikke mindre end 1.200 km piste. De røde piste præger området, men de er brede og velpræpererede og er derfor at finde i den lette ende. Der er dog også mange kilometer blå og sorte piste at boltre sig på ligesom der er 70 km til dem som elsker langrend. Og der er også gjort noget for børnene. Du kan læse mere om området her.

Hotel Dolomiti er det ene af de to hoteller og det ligger midt i Canazei med kun 400 meter til liften. Et ældre, men flot hotel med nem adgang til byens muligheder. Og der er kun 50 meter til hotellets skibus.

Hotel Dolomiti tilbyder dobbeltværelser til 2-4 personer.

Den anden mulighed er Hotel Stella Montis, der ligger i en rolig position i Campitello. Et flot hotel med 900 meter til liften, men der er også mulighed for at benytte hotellelts shuttle bus. Også her er der nem adgang til byends muligheder. Hotellet byder ydermere på wellnessområde, pool med seperat børneområde, sauna, boblebad og dampbad.

Hotel Stella Montis tilbyder dobbeltværelser til 2-4 personer.

Linket fører dig til Hotel Dolomiti


2 nyheder i Canazei - Billede 1577

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen