Anmeldelse af Vrådal

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Kirstine Udengaard Sørensen 03/11 2017

Sne i januar i Vrådal??
Er der nogle der har erfaringer fra Vrådal i slut januar månede? Kan vi regne med sne på det tidspunkt?

Torben Nissen 23/12 2010

det rigtig sted for børen/v.
har været der fler ganne .det er et got sted at state og få alle med gode såm minder gode. best efter uge 1/2.

Johannes 28/12 2009

juleferie på samme "blå" løjpe
Vrådal......et rigtigt dejligt sted (natur). Kan dog kun anbefales til 1-2 dage.
Familien har været der i perioden 20-26 dec 09. I denne periode har der kun været åbnet for en blå nedkørsel....."hvor sjovt"....Samtidig blev der lavet yderligere sne når denne piste var åbnet....d.v.s. en stor tåge over hele skiområdet (1 løjpe). Skal du holde skiferie i Norge , vil jeg ikke anbefale dette område Du kommer til at betale for meget for for lidt alpint skiløb.

Der bliver fremhævet at der ikke er kø ved lift.......helt rigtigt ...hvorfor mon.

Yvonne 07/03 2006

Dejlig begynder og let øvet sted
Netop hjemme fra en uges ferie i Vrådal kan vi varmt anbefale Vrådal hytterne for 2 familier der rejser sammen men ønsker hver sin hytte. Ski bakkerne var fine især for dem af os der var begyndere og let øvede. For de lidt mere erfarne mangler der hurtigt udfordringer mellem de grønne på toppen og de 'lilla' ned mod dalen - de var for svære for os.

Se profilen for SoerenP
SoerenP 12/02 2006

Snegaranti - eller...
Vrådals skisportsområde er faktisk udemærket til familier og der er gode lifter. Desværre har der de sidste år ikke været hold i destinationens snegaranti, hvilket har gjort at der reelt kun én vej til bunden. Lidt ærgerligt, for Vrådal er ellers et hyggeligt sted.

Charlotte 17/03 2004

Fiskebekk hytterne er et hit
Vi har været afsted i uge 11, 9 personer (3 fam.) Et godt skiområde, hvor også nybegyndere kan komme på toppen.
Fiskebekk hytterne er i top,godt indrettet, pænt og rent.Der er en lille kælkebakke/øvebakke ved siden af med eget træk, som vi allesammen havde meget glæde af i alle aldre 4-58 år.Prøv en aften i deres hytte, hvor I kan lave mad på bål, og køre på ski om aften på den lille bakke
Det er helt vildt hyggeligt.
Det eneste minus ved vrådal er, at der ikke altid er toiletter på toppen af bjerget, da cafeen ikke altid har åben. Du kan ikke komme ind med medbragt mad, og få varmen. Disse ting er et meget stort minus, når man har små børn med. Du skal ned af bjerget når du skal: på toilettet, ha´ varmen, og have din medbragte mad indendøre.

Ulrik Eriksen 24/01 2003

Godt begynder sted
Forrige år var vi der - 3 voksne og 2 børn på henholdsvis 8 og 9 år. Alle begyndere til let øvede. Fine nedfarter i forskellig sværhedsgrad, der til fulde dækkede vore behov. 8 sæders stolelift bør fremhæves. Dejlig kort afstand specielt for folk fra Jylland.
vi kommer der igen.

Ulrik Eriksen.