Anmeldelse af Uvdal

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Uffe Hammer 10/02 2016

Uvdal er fantastisk
Uvdal er fantastisk, men husk at de ikke har råd til at køre alpincenteret hele vinteren igennem, så check deres facebook side (kan findes på hjemmesiden) så i kommer derop når der rent faktisk er åbent. Et godt alternativ som man kan prøve er at tage turen til Geilo, hvis uvdal alpincenter er lukket, Geilo har flere pister men ikke af samme længde/sværhedsgrad som Uvdal alpincenter.

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Peter Hallgreen 11/01 2016

Surt show
Skal til Uvdal i uge 5. Har lejet dejlig hytte og købt færge billetter. Ingen steder har vi set, at lifterne slet ikke er åbne fra mandag til torsdag. Det vil sige at hele familien på 5 voksne og 3 børn, ikke kommer til at bruge alt vort alpin udstyr, anden en 1 dag. Det kan man da ikke kalde skiferie.
Det anbefales at skrive med store bogstaver, at lifterne ikke har åbent i hverdage før senere på året. Vi havde slet ikke valgt Uvdal, hvis vi havde vist dette

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

14/01 2010


UVDAL er et fantastisk sted for nybegyndere og familier med børn. Her er masser af ro, fredeligt, ingen liftkøer og lejligheder med en afstand mindre end 10 m fra pisten. Kan varmt anbefale UVDAL. P.S. Er du til off-piste, så er der også masser af det :)

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej