Anmeldelse af Skeikampen / Austlid

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Pia Rotbøl 16/02 2018

Meget børnevenligt
Nu er det andet gang, vi er i Skeikampen, og her er fantastisk. Skiskolen er i top, de er tålmodige og dygtige. Vores store datter kommer med en rigtig dårlig oplevelse i bagagen, og var blevet meget bange for at stå på ski. Allerede første dag på skiskolen vendte det, og hun er igen glad og tryg ved at stå på ski. Fantastisk familie sted med dejlig stemning, masser af god sne, det er helt sikkert ikke sidste gang, vi besøger Skeikampen. På trods af at vi er her i uge 7, er der næsten ingen ventetid ved liften, og der er god plads på pisterne, kæmpe plus når man har børn med, som nemt kommer til at fryse i en liftkø.

Mikkel Madsen 13/01 2016

Fint begyndersted specielt til børn
Rigtig flot sted. Rigtig mange begynderbakker og skulle man hurtig blive øvet kan man os udfordre sig selv på både rød og sort :)

Peter Bugge Sørensen 31/08 2015

Perfekt for begyndere
Fint sted for begyndere og let øvede.

Se profilen for SoerenP
SoerenP 09/01 2008

Skeikampen - Kanon til en weekend
Har lige (uge 5) været i Skeikampen med min kæreste.. Det var et rigtigt godt sted med gode muligheder. selv betegner jeg mig som delvist erfaren (ca. 10 gange på ski) og jeg fik rigeligt med udfordringer. Bjerget er delt op så man kan køre om på bagsiden. Her er sneen rigtig god, og man har stort set det hele for sig selv.
Jeg kan varmt anbefale alle at tage til skeikampen ´. der er noget for alle niveauer.
negativt er det dog er der ikke er pister til mere end 3-4 dage og at hytterne ikke ligger på pisten. så leder du/i efter ski in-ski utt så er det nok ikk Skeikampen du skal til. Er du ligeglad og vil gerne have gode præpererede pister og effektive liftsystemer så kan det varmt anbefales.
Stil endeligt spørgsmål.

Karsten 11/10 2006

Hyggeligt, stille og godt sted.
Efter at have arbejdet som guide på Skeikampen for nogle år siden, kan jeg godt anbefale stedet - men man skal være klar over at vi ikke snakker om et område der byder på de store udfordringer.

Da jeg var afsted hyggede vi os fint på pisterne, kørte en hel del off-piste, som er udemærket, blot er turene ret korte. Generelt gør følgende sig gældende for Skeikampen:

Fine begynderpister - og også udfordringer til den mellemgode løber. Der er enkelte sorte pister, men stedet henvender sig ikke til den gode løber, omend man sagtens kan have en fin uge.

God snesikkerhed da området ligger højt, og fremragende langrendsløjper. Hvis man udelukkende er interesseret i langrend kan byen Austlid anbefales - den ligger 4 km fra Skeikampen - helt ideelt for langrendsture. Men Skeikampen ligger også fint til langrend.

Afterski -hmm.. Hvis man besøger Skeikampen i uge 7, i påsken og enkelte andre "store" uger - ja så sker der såmænd noget. Der er også et diskotek på et af hotellerne. Men ellers - temmelig dødt, og mega dyrt. En øl koster ca. 60 kr. Hvis Østrig generelt skal have 10 for afterski får Skei 2.

Byen - der er ingen by. Der er derimod et stort hytteområde, to hoteller, og flere lejligheder - samt et ok supermarked. Men sådan er det jo mange steder i Norge.

Men alt i alt - Norge på godt og ondt. Der sker ikke så meget - men stedet er super for børn og familier, og hytterne ligger hyggeligt placeret tæt på pisterne.

mvh Karsten


Se profilen for Nicholas-D
Nicholas-D 30/01 2006

Fint sted til langrend og alpin
Har netop været i Austlid/Skeikampen i uge 4 - 2006 sammen med en efterskole.
Super vejr og sneforhold!
Stedet har mange fine langrendsløjper af forskellige sværhedsgrader. Fine løjper gennem både skove, dale og på højfjeld.
Alpinanlægget på 'Skeikampen' er OK efter nordiske forhold. De 20km pister rækker til 2-3 dage på alpin ski. Der er et par gode røde pister og et par sorte der i virkeligheden nok kun er 'mørkerøde'.
Alpinanlægget et velorganiseret men savner lidt flere pister i den svære ende. Ellers et udemærket område, hvis du er på ski for første gang, har et par uger på bagen eller er sammen med familien.
Iøvrigt er det fedt at 'Kvitfjell' og 'Hafjell' er inkl. i liftkortet.

Kim Dyrby 20/01 2005

Gode bakker
Skeikampen, var mit første sted hvor jeg stod på ski, og jeg må sige jeg var positiv overrasket, for nu havde jeg jo set masser af billeder og film fra andre steder med mennesker i massevis, så man skulle stå i kø i massevis - men det var der ikke her. Til en begynder syntes jeg det er udmærket, for der er masser af bakker som skal prøves. Jeg vil klart anbefale dette sted, med gode muligheder og ikke for stort. Kommer man efter aftski og fester, skal man nok søge andre steder hen.

Ellen 14/06 2004

Et dejligt sted at bo
Det er et dejligt sted at være, solen står på alpinbakkerne hele dagen, så der er ikke så koldt som andre steder. De ansatte på hotellerne er hovedsageligen danske så man føler sig hjemme.

Torben Østerbæk 20/04 2004

Kanonsted hvis blot....
Skeikampen er et besøg værd, både som langrendsløber og alpin løber. Man skal blot være opmærksom på, at ejerne af langrednsløjperne ikke gider at præpererer løjperne - men, så kan man tage en tur på ca. 5 km. mod Austlid, hvor løjperne er kørt op hver dag og området er supert.