Anmeldelse af Rauland

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Johan 23/02 2011

Mega fedt sted!!!!!
Jeg har lige været i rauland skicenter i norge her i sidste uge syntes det var fedt kan klart anbefale det. :D

Karin Skjøth 08/02 2007

Familiehygge i Rauland
Vi er lige kommet hjem fra en rigtig god uges skiferie i Rauland, vi var lidt spændte på om Rauland kunne måle sig med steder som Hemsedal og Beitostølen. Selvfølgelig kan man ikke sammenligne dem på kapacitet men ud fra det synspunkt at vi har 2 krudt ugler på 6 og 3 år så skal det jo mest foregå på deres primisser, og der er Rauland bare SUPER for der er udfordring for de små og lidt for de store også når de får fri fra de små. På den måde så er der lidt for begge parter og det har passet os rigtig godt. Vores lejlighed lå så der var 50 m til nærmeste lift og det var sådan at vi sagtens kunne sende vores den ældste på 6 år i forvejen så hun kunne komme igang og ikke skulle stå og vente på os. Så alt i alt et godt og ikke for stort sted for børnefamilier. Vi har ihvertfald bestemt at tage derop igen næste år.

Olav B 07/02 2004

Mere utfordringer i bakkene på Rauland?
Prøv Rauland Alpinsenter, her er Telemarks beste alpinbakker! Se http://www.rauland-alpinsenter.no.
Sol i bakken og ingen heiskø.

John Møller 31/01 2004

Det forunderlige
Vi er en familje der har været i Rauland over 20 gange
over et årmål på 22 år Af alle gangene har vi oplevet at der altid har været sne nok og vi har altid kunne stå på ski store som små Vi har haft mange venner med der op og alle har sagt at det er et rigtig godt sted i sær når man kan lide at stå på langrand Vi har altid boet på Austbø hotel og det er et rigtig godt lille familje sted hvor der er en god atmusfære Så vi kan kun varmt andbefale området
Alice og John

Karl Aage Kannegaard 06/01 2004

Langrend
Rauland er et fint sted til langrend, med nogle gode mugligheder for at vælge en løpe, i skov eller højfjeld alt efter været, man kan altid komme ud på ski selv når det er koldt og blæsende.
Naturen i Rauland er noget for selv, vi er 3 familier der har været i Norge de sidste 8 år, vi har været meget omkring, men vores valg er Rauland pga den store afvæksling i teræn og natur, der er heller ikke så meget larm og ståhej som andre steder vi har været.
Et godt og sted med fred og ro, selv vores store børn
på 14 og 18 år kan lide stedet

Keld Snedker Larsen 16/11 2000

God tur til Rauland
Vi er en familie på 5 som var på skiferie for første gang sidste sæson. Rauland var for os det ideelle sted, at begynde glæderne på løjperne, da der for det første ikke er så mange løjper og de er til at overskue. Vi fik en utrolig god behandling af alle på stedet, lige fra vi ankom til vi tog afsted igen. Hytterne var bare iorden og meget hyggeligt indrettet.
Den eneste ulempe var, at ungerne hurtigt fik for lidt udfordringer og begyndte at kede sig lidt sidst på ugen. Da havde de stort set prøvet alle løjper mange gange.
Rauland er bestemt anbefalingsværdig for begyndere og hvis man vil ud og nyde den skønne natur i området.

Mange skihilsner
Familien Larsen