Anmeldelse af Norefjell

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
René M 25/09 2007

Kun ros herfra
Havde ungerne (8 & 4) med for første gang, med kanon succes, herlig at der ikke er længere at køre, vi boede på norefri som ligger helt nede i bunden af pisterne, dejlig sted med alletiders service, suveræn skiskole som virkelig gav ungerne blod på tanden. Vi var afsted i uge 11, det er dog lige sent nok efter vores mening, så vi har lige bestilt næste tur denne gang i uge 4, det er klart et sted vi kan anbefale.....

Boe Hansen 20/03 2007

Ypperligt til en mini skitur :-)
Hvis du lige mangler et par dage hen i Marts, er Norefjell værd at overveje. Oftest er det højtryk med masser af sol, og pisterne kan være bedre end såvel i Italien som i Frankrig. Selv de største skeptikere bliver begejstrede. Største faldhøjde i N. hvem var klar over det ? og - 6 km. lang pist, ikk' så ringe ! Overnatning kan være i en hytte, som der findes ligeligt af i kort afstand til skicentret, eller på Sleviga Camping ca. 10 min. i bil fra skicentret. Der er også små hytter til absolut rimelige priser på pladsen, og værten er smadderhyggelig !
Hils fra mig ... :-)

Mette Rasmussen 14/01 2005

Norefjell er et godt sted...
Stedet er fint for såvel begyndere som øvede. Jeg har været der 3 gange og tar' afsted for 4. gang i næste uge. Jeg har stået i mange år og mange forskellige steder også sydpå...meeen jeg er nu til norge.
Norefjell er et fint sted til f.eks en forlænget weekend, men jeg ville ikke bruge en hel uge der.
Men ellers er det blevet ret godt efter de har udvidet toppen...da jeg i sin tid var der for første gang som 10 årig, kunne man ikke komme længere op ad bjerget end ca. hvor hotellerne ligger.
Sååå til alle nybegyndere og knap så øvede...stedet kan varmt anbefales.

Ulrik Thrane 04/12 2001

Gaaaabbbbb
Det ultimativ koldeste og kedeligste sted jeg til dato har været......Ingen sne, minus 25C. og intet liv på højfjeldshotellet.Med VÆMLIG hilsen Ulrik Thrane

Rasmus Meldgaard 14/11 2001

Fantastisk sted for begyndere!!!!!
Jeg var selv der den første gang jeg stod på ski. Siden har jeg været der igen, men også mange andre steder og jeg betragter det som bedre end gennemsnittet!!

Thomas Bruun 13/01 2001

Alpe alternativ
Norefjell er det perfekte alternativ til alperne. Der meget lange pister og en del svære pister, godt nok er området ikke særligt stor, men stadigvæk en god udfordring for garvede alpeløbere. En weekendtur til Norefjell vil være interessant for selv den mest rutinerede skiløber.

Troels Lund 02/01 2001

Et af Nordens bedste steder...
Kun 2 timer's kørsel fra Oslo ligger dette pragtfulde sted, der
er tilegnet enhver skiløber, som enten kan lidt eller meget.Servicen på stedet er i topklasse, både hvad angår hotel/hytte-udlejning ligeledes personalet omkring liftsystemet.
Et sted der absolute kan anbefales......

Yderligere info kan fåes på:

lund.@vip.cybercity.dk