Anmeldelse af Hafjell

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Jesper Nielsen 01/09 2015

Norges perle
Hafjell er et fantastisk skisportsted! Omgivelserne er fantastik flotte, og du kommer virkelig tæt på Norges fantastiske natur. Pisterne på stedet er rigtig gode, og passer også perfekt til førstegangs skiudøvere. Hytterne man kan bo i er rigtig flotte og hyggelige, og perfekt til en børnefamilie. Dog er priserne lidt højere end i andre lande, som alle andre steder i Norge, og "afterski-kulturen" dyrkes ikke så meget som sydpå.

Peter-Aggerholm 07/10 2009

Hafjell, dejligt men (for) dyrt
Her været i Hafjell 3 gange, og finder stedet godt.
Bakkerne er varierede, med forskellige sværhedsgrader. Det er muligt at lære at stå på ski uden alt for store spring i sværhedsgraden på de forskellige lette pister. Den grønne ved siden af det skuffende langsomme stolelift 3 er fremragende til at få styr på skiløbet, her lærte min lille søn at køre.
Det er et klart plus at Gondolen er kommet til, selvom det ofte betyder stor kø ved stolelift 2 da det er den eneste mulighed for at komme videre op i terrænget hvis man har taget enten gondolen eller stolelift 1.
Liftkortet gælder også i Kvitfjell og Skeikampen, så det er muligt at booste de relativt få piste kilometer.
Prisniveauet et klart for høj, i sammenligning med sammenlignlige alpe steder betaler man efter min mening alt for meget for fornøjelserne i Hafjell. Dette gælder både liftkort, hytter samt ikke mindst for maden i terrænget.

Se profilen for Niclas
Niclas 13/11 2008

Lækkert
Hafjell er et lækkert sted. Med masser af muligheder for skiløb på forskellige niveauer. Hytterne ligger stort set ved siden af pisterne og alt afhængig af hvor meget sne der er faldet kan man sagtens køre både ned til liften og hjem igen.

Hafjell er et rigtig godt sted. Ikke så mange mennesker hvilket gør at pisterne som regel ikke bliver kørt op.
Kan varmt anbefales.

Se profilen for Hafjell-Resort
Hafjell-Resort 19/05 2008

Skirejser til Hafjell for neste vinter
Vinteren 08 var helt fantastisk og vi hadde svært gode sneforhold helt frem til slutten av april. Nå er både rom og leiligheter lagt ut på vår online booking for vintersesongen 08/09.
Dere kan finne mer informasjon om priser og tilbud på www.hafjellhotel.com

Sanne Illum 10/03 2008

transport en vej
Jeg har alt andet arrangeret og leder udelukkende efter transport til Hafjell fra København i slutningen af uge 13, er rimelig fleksibel mht tidspunkt.
Mvh Sanne

Se profilen for Hafjell-Resort
Hafjell-Resort 13/02 2008

Feil informasjon om turistkontoret
Ser i oversikten at det er telefon og webadresse til turistkontoret i Hafjell. Dette eksisterer ikke lenger. Det er turistkontoret på Lillehammer som kan kontaktes og de har følgende telefonnummer: +47 61 28 98 00 og e-post info@lillehammerturist.no

Deres nettside er: www.lillehammerturist.no

Andre nyttige nettsider om Hafjell er www.hafjell.no og www.hafjellresort.com

Malene Overgaard Jensen 03/01 2008

Juleferie i Hafjell
Det er utrolig dejligt, at opleve som der i disse år udvides i Hafjell. Gondolen er en stor succes:-)
Skiføret var i julen helt perfekt, lige indtil det begyndte at tø d. 27/12. I dagene op til jul, var der utrolig få mennesker på pisterne, hvilket var helt ideelt for nybegyndere.

Det der var et stort utilfreds MINUS, var at de tager fuldpris for liftkort. D. 24/12 lukker lifterne allerede kl. 14. Ikke nok med det reklamerede Hafjell.no med, at der var aften skikøring hver tirsdag, onsdag og torsdag. Det var hvad vi og andre skiturister kunne læse på deres hjemmeside inden afrejse d. 20/12. Måske fortrød de i Hafjell disse åbningstider? For der var ikke aften skikøring d. 25 og 26/12. Denne information blev først rettet på deres hjemmeside d. 21/12, da alle jule skiturister var afrejst fra Danmark. Er det ikke at snyde folk?

Ikke nok med det. Den 25/12 og natten til d. 26/12 faldt der forholdsvis meget sne. Pisterne blev kun prepareret om aften, hvilket betød at vi d. 26/12 hurtigt kørte i store dynger af sne.
Håber de får rettet lidt op på servicen i Hafjell.

Katja 12/03 2007

Just hjemkommet fra Hafjell
Jeg er egentlig en gammel "haj" på ski, og har ikke pløjet nogle pister op nordpå de seneste 20 år, men i år skulle det være, da vi har en datter på 2,5 år.

Vi valgte Hafjell ud fra det at de havde en pasningsordning for børn helt ned til 2 år.

Allerførst skal det siges at sneen var stort set perfekt i hele ugen (uge 10 2007) temperatureren lå og svingede lige omkring frysepunktet, hvilket dog betød at den nederste del af området gik fra at være blød slushice til at være meget hård is, men så længe man holdt sig oppe i terrænet så havde man perfekte forhold.

Kø var en by i Rusland. Vi var ikke mange på pisterne, først da vi nåede til torsdag hvor de norske skolebørn kom op til deres ugentlige(?) skidag var der antydning af trængsel - jeg kunne dog godt forestille mig at det ville blive temmelig crowdy på en dag i højsæsonen. (Uge 9 er nordmændenes vinterferie)

Selve børnepasningen var jo grunden til at vi i første omgang valgte Hafjell - og det var så ikke de to heldigste personer der stod for den i den uge. Snakkede dog med et andet dansk par dernede, som også havde haft barn på 2,5 år med sidste år - og der havde det været perfekt.

Men det gik som vi håbede, vi fik mellem 1,5 og 3 timers skiløb for os selv om dagen og det er da meget godt når man har et barn i den størrelse med.

Det er klart et sted der er med i overvejelserne når vi skal afsted igen til næste år.


Ida 30/01 2007

Hafjell fedt for familier!
Hej allesammen..

Jeg har været i Hafjell 3 gange, stedet hvor jeg lærte at stå på snowboard. Det er virkelig kanon, vi har hvert år været af sted 4 familier, og har boet sammen i en stor hytte, det er noget af det bedste ved at tage nord på, nemlig at der er stor hyggelige hytter.

Området er godt, men brede løjper! Jeg har været andre steder, men har ikke oplevet en bedre børnebakke, (end den store børnebakke, da den lille/korte ikke kan anvendes til at lære at stå på ski på)

Tag afsted til Hafjell, nybegynder eller øvet, det er kanon!

Inger 16/11 2006

Hafjell - ja det har været godt
men efter 5 besøg på Hafjell stoppede vi for et par år siden. Årsag: dårlig preparering af løjperne og høje priser. Nu har vi flere gange været sydpå, og det fortryder vi ikke.

Ha' det godt på ski - hvorend det er.

Ninna 16/11 2005

Mit 8. år på Hafjell
Jamen jeg kan ikke sige andet end, at Hafjell er sagen. Jeg har været på ski 13 gange - 8 gange på Hafjell. Har man først været der, vender man tilbage år efter år. Rigtig god ferie på Hafjell - følg med i vejr- og snemeldingerne på hafjell.no

Hey You 20/10 2005

Rigtig godt begynder sted
Haffje har dannet rammen ommin begynder tid på ksi har været der sammen lagt 5 dage på 3 år og er et hyggeligt sted hvor du ikke kan iundgå at møde dem du er sammen med selvom du måske kun kører på børnebakken. så kan godt anbefale hafffjel...

Bent Jensen 19/10 2005

Mit fjerde år påhafjell
jeg skal i febuar 2006 for fjerde gang til Hafjell med min familie. Jeg har min svigermor med på 68 hun står dog ikke på ski, nej hun reder vores senge kan gå til løjperne med madpakker og lave kaffe efter dagens strabasser på løjperne. For mig og min familie er hafjell stedet vi er i alderen 9år til 47år og for os er hafjell et alsidigt tilbud med udfordringer for enhver smag.Også er der lige naturen.Fra toppen og et godt stykke ned af løjperne er den storslående.

Mark 19/01 2005

Hafjell
Hej.

Jeg ska snart til Hafjell. Og før jeg læste det her, vidste jeg jo ikke om det var godt eller skidt. Men så efter jeg har læst alle kommentarene, er jeg blevet 100% overbevist om at det er meget godt, for mig, med en kone og en dreng. Min drengs fætter skal også med. Så de kommer jo nok til at more sig.

Knus Mark, Frederikshavn

Anders Sandal 16/01 2005

Hafjell - det bedste ski i Norge?
Vi var sent ude sidste år, derfor var alt optaget på både Trysil og Hemsedalen. Nedtrykte kiggede vi efter alternativer og stødte på Hafjell.

Med relativ lave forventninger drog vi afsted.
:-) På trods af de få antal nedfarter sammenlignet med Trysil og Hemsedalen, synes jeg at Hafjell er klart bedre. Rigtig gode pister til øvede, men også fine pister til eksperter og begyndere.... og så er de lange!

Jacob K 11/03 2004

Afterski
hey vil lige give afterskistedet RYK & REIS
en klapende hånd. mig og nogle kommerater var i hafjell sidste weekend og aldrig har vi moret os så meget.... eneste minus var prisen på øllet. ellers var alt i top..
Hilsen jacob K Brønderslev

Thomas 04/02 2004

Hafjell
hey alle sammen!!!

jeg vil lige sige til alle dem der har eller skal til Hafjell det er et super godt familie sted og en fed by!!! tag der hen det er godt!!!

hilsen thomas

Sigrid Plauborg 06/01 2002

Kanon begynder sted
Jeg vil bare sige at i Hafjell er der både noget til os der som mig er begynder og noget til den mere erfarne ski løber så alt i alt ja så glæder jeg mig til at komme der op nu her snart.

Ole Quist 24/12 2001

Familieferie
Hafjell har efter min mening alt det der skal til for at familien kan få en dejlig ferie oplevelse.
Her er vi store som små samlet til fælles oplevelser.
Her er det umuligt at blive væk idet alle løjper fører ned til bundstationen.

Her er noget for alle aldersgrupper børnepasning , trollklub hvor de små gennem leg bliver i stand til efter et par dage at følges med de voksne rundt i terrænnet.

Her er masser af plads på pisterne
Her er mulighed for forskellige indkvarteringsmuligheder.
Vi har valgt et tilbud som kan ses under www.hafjelltunet.no

Ole Quist


Charlotte 14/02 2001

Overfedt...
Jeg har for nylig været i Hafjell for 2. gang inden for få år. Normalt er jeg og min familie ikke det samme sted to gange, men her måtte vi simpelthen gøre en undtagelse. Det er tilpas stort. Meget hyggeligt med den store opholdsstue, Gaiastova, og har en dejlig og tryg atmosfære.
Løjperne er rigtig gode. Der er både udfordring for de skrappe og bambibakker til de mindste og nybegynderne. Altså et rigtigt godt forslag til en god skiferie!