Anmeldelse af Geilo

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Katrine 11/12 2018

Hund på langrend?
Er der nogen, der ved om man må tage sin hund med ud på langrend i Geilo?

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se profilen for Mikkel-Skov
Mikkel-Skov 09/08 2016

Fint område
Geilo udmærker sig ved mulighed for ski-in ski-out, og det overskuelige område, kombineret med et begrænset antal gæster. Når det er sagt, vil de mere krævende skiløbere nok hurtigt savne flere lange og stejle nedfarter, ligeledes er lifterne hovedsageligt T-lifte og tallerken lifte. Super med børn, da der er gode muligheder for begyndere. Nyd det klassiske Dr. Holms Hotel, hvis I har mulighed for det :-)

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Leif Freund 12/03 2012

snedybder
Vi kom til Geilo Fredag. Der blev angivet 50 cm sne i dalen. Det var der næppe. Der angives fortsat 50 cm. i dalen. Igennemsnit er der nu formentlig mindre end 10cm incl langrendsloyper. Jeg synes det er stærkt vildledende, specielt for turister der endnu ikke er ankommet og måske ville have valgt noget andet.
Mvh
Leif G Freund
Danmark

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Lene H. Lund 21/02 2008

Fra anti-ski til altid-ski
Vi drog til Geilo første gang for 4 år siden. Det var et pludseligt indfald, og uden at ane hvorhen. Det belv Geilo, der var plads...Som inkarneret ski-hader (prøvede det som barn een gang ...aldrig mere) forventede jeg at min mand og søn stod på ski, og jeg på "afterski..."
Men allerede efter 1. dag, med søde hjælpere, dejlige hotelpersonel i Bardøla, der opmuntrede mig, og trods alle ods lykkedes det, og I Geilo er man som hjemme. Alle er venlige, og spørger til en når man kommer. Pisterne er gode, og nu er det blevet fast tradition at vi rejser derop 14 dage i julen og 14 dage i påsken...
Om jeg er ski-hader nu ?? Aldrig i livet !!!
Tag til Geilo, og stå på ski! Det fortryder man ikke !!

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se profilen for Helena
Helena 08/01 2008

Godt men småt
Geilo, godt men småt.
her er bakker for alle, begynder og lettere øvede.
Geilo er dog ikke et sted for øvede, der søger udfordring.
Der er flere, forskellige dale, men det er ikke et sted, man vil eller kan tilbringe sin skiferie, flere år i træk.

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Casper 21/10 2007

Det er ski´ godt sted:0)
Hej alle sammen, nu har jeg været i Geilo de sidste mange år og bliver ved med at vende tilbage, det er helt bestemt et sted der er værd at besøge, det er noget for hele familien, sjov og leg med de flinke instruktører på skiskolerne hvis de skulle ha brug for at lære, til de voksne er der de hyggelige små cafeer ved skicentrene og for de unge er der ikke andet at sige end kom ud på pisterne, der er nok at prøve da man kan komme rundt til det hele og det tager ikke så lang tid, men prøv det. Geilo by, ja, hva skal man sige, der er et supermarked og en del butikker man kan kigge i, mere er der ikke helt til det. Når det gælder (og det er fra 18 og op) steder man kan få en øl eller to, så er der den "Lille Blå" og min favorit Dr. Holms Hotel, der er nok flere men så langt når vi som regek ikke, :0)! Kan ikke komme i tanke om mere at sige, ud over at det er et smukt sted, så tag up og tjek det ud selv, i vil ikke fortryde det.

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Jeanette 09/09 2007

Familiehygge i verdensklasse!
Jeg var med min veninde og hendes familie i Geilo i vinteren 2006, og vil aldrig glemme denne tur. Geilo er ren familiehygge, men stadig kan man også køre lidt "off-piste" og få udfordringer på de forskellige niveauer. Løjperne er skønne og har alt lige fra små skovstier til store åbne pister, og det er let at finde rundt i området. Selve byen Geilo har også en del at byde på, bl.a. et stort center i midtbyen.

Alt i alt: Familiehygge i verdensklasse og bestemt et besøg værd!

(Tak for en fantastisk ferie Ditte!)

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Jakob Nielsen 28/02 2006

Fantastisk familiested
Efter at have været 10 mand i Geilo en uge, øvede såvel som uøvede og i alle aldre, er konklusionen klar: Geilo er super for familien! Her er flere gode børneområder og samtidig gode pister til de mere erfarne. Er man meget øvet bliver det dog hen på ugen svært at finde nye udfordringer!
Vi boede i en 10 mands lejlighed på Ustedalen Hotel hvilket varmt kan anbefales.
Der er dog en ting man ikke skal sætte næsen op efter i Geilo; hundeslædekørsel. 350 kroner for 8 minutter. Den tur fik de lov at beholde for dem selv!

Men ellers en destination til topkarakter, både hvad angår alpin og langren!!

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Nick Fonsler 16/01 2006

Det beste sted
Til alle jer som overvejer at tage til geilo i jeres ferie, har jeg kun èn ting at sige: tag afsted.. jeg arbejder i øjeblikket som rejseleder i geilo.. der er fuld fart på d hele.. hvis man er til afterski og natteliv, er der masser af muligheder. hvis man er til hygge i rolige omgivelser, så er geilo også stedet.. så alt i alt... tag til geilo!!!!!

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Jesper Trelborg 27/08 2005

Geilo både sol og skygge
Geilo er et fantastisk hyggeligt lille sted, og den har 2 sider. Geilolia og geilo. Geilo er solsiden, hvor der faktisk er sol det meste af dagen, mens der er skygge i geilolia(tidligere kaldet vestlia)

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Gitte Vistisen 21/08 2005

Geilo gennem mange år
Geilo er et dejligt sted. vore tre børn har alle lært at stå på ski i Geilo. skiskolen er rigtig god, med glade og venlige instruktører. Husk dog at booke hjemmefra i uge 7 . der er der run på.
Det nye område på toppen af Geilolia er super område med bredde blå boulevarder oppe i solen.
Vi har boet på Geilolia Hyttetun en gang og tre eller fire gange på Geilo Apartment. Det sidste sted er billig og der er svømmebassin til unge og gamle. dejlig efter en god dag på ski. Vi vender helt sikkert tilbage....

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Stine 19/08 2005

Geilo i solen?
Har lige læst om Hemsedalen hvor solen ikke skinner på løjperne før hen i marts måned.. Jeg er bare nysgerrig om der mon der er nogen der ved hvordan det forholder sig i Geilo, løber man på ski i sol eller skygge der??

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Ulla 21/12 2003

Godt begyndersted til slalom
Vi har i flere omgange været i Geilo. Hver gang blevet hilst velkommen af skiudlejning, som gamle bekendte. Forbindelserne mellem nedfarterne er blevet rigtig gode, det giver en god variation til trods for korte nedløb.
Hilsen Ulla

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Lars Kalvig 22/02 2003

Rigtig gode langrandsløjper
Meget fine langrendsløjper.

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej