Anmeldelse af Gautefall

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Sussi Majbrit Jensen 07/01 2019

Julen i Gautefall 2018
Vi var tre afsted for første gang, to unge mennesker og en gammel kone. Vi havde en time med ski instruktør og det var virkelig godt, det gjorde at de unge blev vældig godt rustet til at komme rundt på løjperne. Som gammel Ny-begynder synes jeg de "veldig lett" løjper var pænt udfordreren. De fleste gæster var nordmænd, de er så venlige og hjælpsomme. Vi synes det er et dejligt sted, og vil gerne komme igen :-)

Finn Lystrup 30/01 2007

Familie- nybegyndersted
Gautefall er et fortrindeligt sted at tage hen, hvis man er nybegynder eller småbørnsfamilie.
Turen derop er børnevenlig. Vi bor i Ringsted. Kører hjemmefra 19.30. Tager færgen Odden-Ebeltoft. Ankommer til Hirtshals kl. 12.00 Sover (børnene gør i hvertfald) kører i land i Kristianssand kl. 6.30 og ankommer til Gautefall 9.30, hvor en gang morgenmad på hotellet eren god ting.
Vi bor i appartsments(lejligheder) 10 eller 12 personers kan klart anbefales, selvom man skal betale tomsengsafgift, hvis man ikke fylder helt op. 7 personers lejlighederne er lidt små. 2 børnefamilieri 10 pers. , eller 3 i 12 pers. har god plads.
Beliggenheden ved foden af skibakken 150 meter fra liften er også suveræn, da man uden problemer kan holde pauser i løbet af dagen. Ikke mange steder får man en sådan beliggenhed til den pris.
Terænnet er som nævnt et familie/nybegynderområde. Det er fordi man prioritere familien(børnene) at man vælger Gautefall.

Christian 23/02 2006

Fin for begyndere
Rigtig fint sted, hvis man er begynder. Hvis man derimod er ved at være lidt proff og mangler lidt flere udfordringer, så må man nok søge et andet sted hen.

Har været i Gautefall i uge 7 i 2003 og 2005.

Helle Jensen 14/11 2005

Hyggeligt
vi var 24 personer afsted i uge 7 2004 og jeg var nybegynder. børnebakken er den bedste hvis du er ny og ikke vil køre ned på en blå bakke men ellers er det ellers kanone pister men det tager ikke længe før man kender dem alle.

også gode langrends løjper

Gautefall er er rigtig hyggeligt sted

Heino 27/02 2004

Gautefall er et kanon sted...! :)
Hey Alle der ude...! Jeg var i Gautefall sidste vinter og skal det også i dag..! Jeg syntes det er et godt sted til begyndere men ikk til de gode..! Lidt flere pister mere styr på pisterne..! Men ellers er det hele i vinkel..! ZeeZ i morgen!!!!!

Steen Bjerrum 10/02 2003

Vilde snowboardere
Fin tur og et dejligt område, men når alle vi "nye" mødes, må der jo ske uheld.....
Træls at man skal rende ind i en 120 kg stor nordmand ( ham på snowboard ) og jeg på ski, så der bliver trykket/brækket ribben, og den venlige nordmand så bare siger..... "Går det bra ?????"
Lidt mrere styr på tingene, lidt mere disiplin på pisterne..........
Steen

Christian Wiklund 29/11 2002

Gautefall er et fint sted at varme op....
Jeg prøvede Gautefall sidste vinter og det er et fint sted at varme op til den rigtige skiferie. Her er udmærkede pister med en sværhedsgrad der er god til at fin pudse ens skiløb og få bentøjet til at "vågne" op fra sommer hi....
Bor man i den nordlige del af jylland.... ..ja.... ..så kan man faktisk stå på ski hver weekend i løbet af vinteren, hvor ColorLine arrangerer en dags ture til små 400 kr. inkl. færge, bus til og fra Gautefall samt liftkort.... ..Det er selvfølgelig lidt halv hårdt at sejle om natten, stå på ski hele dagen og så komme sent hjem om natten igen..... ..men hvem vil ikke "ofre" sig lidt for at kunne stå på ski.....
Det var ikke sidste gang jeg tog til Gautefall.... ..og de har faktisk allerede 40 cm sne.......