Anmeldelse af Espedalen

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Asbjørn Thorvildsen 24/02 2011

Espedalen - bare et vidunderligt sted
Espedalen er bare et super sted at stå på langrend, terrænnet er varrieret så alle lige meget hvilket niveau de er på kan blive udfordret. Og skal man prøve det alpine for første gang er der udemærkede løjper til det.
Oven i det skal man ligge at man for noget af norges bedste mad, så kan man ligge det i det man synes.
Men det bedste er dog at der altid er sne frem til påske.

Margit Ratzer 08/01 2009

Fascinerende og storslået
Vi har igennem en årrække været på ski i Norge i mange forskellige områder. Espedalen er på en klar førsteplads. Der er mange kilometre præparerede løjper - samtidig med at der er uanede muligheder for at forsøge sig uden for løjpenettet med kort og kompas.

Med hensyn til overnatning foretrækker vi klart den hyggelige og afslappede atmosfære på Strand Fjellstue. Her er hyggen i højsædet; stedet er ikke stort, men det gør, at man føler sig endnu mere velkommen. Vil man prøve et nyt område, men synes, at der er for langt at gå dertil på ski, er der mulighed for gratis transport.

Espedalen er en lise for sjælen.

Mads Alleslev Larsen 28/10 2005

Sandsynligvis verdens bedste langrendsterræn
Espedalen kan med velpreparerede løjper i både skov og højfjeld tilbyde langrend i absolut verdensklasse. Samtidigt kan området anbefales til nybegyndere såvel som rutinerede udøvere. I fjeldet på begge sider af dalen findes gode muligheder for topture (f.eks til Ruten-fjeldet, 1517 m.o.h. med en fantastisk udsigt over både Jotunheimen og Rondane) eller formiddagsture til en af de to opvarmede hytter Bingsbu eller Tonebu. Den brede Peer Gynt løjpe mod Fefor tilbyder desuden gode muligheder for dem der vil prøve kræfter med skøjte-teknik over en relativt lang distance. Jeg har været flere steder i Norge, men også i Espedalen gennem 18 år. Efter min mening findes der ikke et område helt på niveau med Espedalen.

Lisette Duckert 13/02 2005

Fantastisk smukt og storslået
meget varieret terræn, absolut også for begynder. der er mulighed for at lave mange småture hvis man foreksempel har børn med. Dalseter højfjeldshotel kan varmt anbefales, et børnevenligt og afslappet miljø, med dejlig mad og den smukkeste udsigt jeg har oplevet i Norge( jeg har stået på ski en del forskellige steder i Norge). Det skal bare opleves..