Anmeldelse af Austlid

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Brian Pihl 06/03 2017

Norge Austlid
Har været på ski i uge 8 2017, med 2 nybegynder og det var et godt begynder område gode opkørte løjper og i skov område Vi bode på skeikampen i samme område som austlid og vil gerne bo der næste gang men kan ikke finde link til hytter der

Konk 24/09 2009

Lækkert Langrendsområde
Lækkert Langrendsområde. Ofte bedre sne end nærliggende Skei. Dér er der fint alpinløb, men småt. Rart hyggeligt hytteområde.

Peter Errboe Jensen 07/12 2007

slæbelift ok i uge 7 2007
Da vi var i Austlid i vinterferien uge 7 2007 var slæbeliften stillet op og virkede fint.

Robert Hune-rasmussen 16/02 2006

Slæbelift
Jeg er enig med Fin Wilkens områdets kvaliteter til langrend, men slæbeliften ER IKKE SAT OP! Det var den da jeg var der sidst.

Finn Wilkens 21/09 2004

Slæbelift
Vi har et par gange været i Austlid med skolen. Det har alle gangene været en god tur. Løjperne omkring centret er fremragende, afvekslende og udfordrende.
Men det bedste er den slæbelift på øvebakken! Mig bekendt eksisterer den mulighed ikke andre steder i Norge, når vi snakker langrend.
Den betyder, at man kan øve sig i timevis uden at blive synderlig træt.

Peter Errboe Jensen 16/02 2004

Super-langrend i Austlid
Jeg har i 30 år hvert år været i Norge på mange forskellige destinationer, og Austlid er blandt de allerbedste når det gælder langrend. Det er snesikkert og løjperne er rigtig godt mærkede og præparerede. Der er rige muligheder for fantastiske naturoplevelser i et meget varieret terræn, med både skovløjper og ture på fjeldet. Austlid er børnevenligt, med korte og lange ture efter hvad børnene kan klare. Specielt er der flere små rundture lige ved Austlid, så man hurtigt kan komme hjem hvis børnene ikke kan mere. Der er også en lille bakke med træk og lys på om aftenen, som er god at øve og lege på. De sidste 4 år har familien og jeg været i Austlid hver vinter - børnene vil ikke andet, de har prøvet andre steder, men de slår ikke Austlid!