Min side - Rasmus K Velling

Rasmus K Velling
Alder: 29
Bruger siden: Okt 2008
Besøgte destinationer: 9
Dage på ski: 60

Kontakt mig
Seneste aktivitet
Rasmus K Velling har besvaret et forum indlæg
Rasmus K Velling har besvaret et forum indlæg
Rasmus K Velling har besvaret et forum indlæg
Beskrivelse

Skiferie er klart den bedste form for ferie. Ski, Bjerge, Sne, Sol og bare glade dage!

Nuværende annoncer i Køb og Salg

  Rasmus K Velling har ingen aktiviteter under køb og salg

Besøgte destinationer

Besøgte destinationer

Skirejser

Uge 7, 2003
Norefjell, 4 Skidage, Bil
Meget godt sted med stor højdeforskel
Norefjell er fantastisk hvis man vil have en skiferie med lange nedfarter tæt på Danmark. Ikke langt fra Oslo får man over 1000 meters højde og gode nedfarter i alle sværhedsgrader.
Uge 7, 2004
Kläppen, 6 Skidage, Bil
Godt sted, især for familier med børn.
Meget godt skisportsted, som har noget for alle, dog ikke det store for eksperterne der "må nøjes" med Sveriges Bedste Snowpark og et par sorte nedfarter. Rigtig godt for børnefamiler pga. flere lange nedfarter og store områder for børn.
Uge 7, 2005
Tandådalen, 5 Skidage, Bil
Dejligt sted, men uden stor højdeforskel
Tandådalen er godt da der er udfordringer, snowparks, god og meget sne, smuk natur og Troldbakken! Troldbakken er en sjov bakke for børn med mange trolle og hump. Den er genial for børn, men måske knap så sjov for de ældre og eksperterne. Det skal dog nævnes at man virkelig kan mærke den lave højde forskel.
Uge 7, 2006
Wagrain, 6 Skidage, Bil
Bedste oplevelse
Wagrain er godt og stort. Man kan næsten køre på nye nedfarter hver eneste dag, hvis man tager en uges skiferie. Byen er fyldt med danskere hvilket nogen vil finde positivt, andre negativt. Det der gør at jeg valgte Wagrain til min bedste skioplevelse er, at man fra Wagrain finder 2 kabinlifter der fører op til 2 foskelliger skiområde. LIdt uden for byen er "das rote 8'er", der fører over mod Flachau og hvis man kører op mod Kleinarl åbner sig endnu et område hvor man kan stå på ski fra Klainarl via Flachauwinkel til Zauchensee, hvor man finder nogle af de smukkeste alper i Østrig! 6 Stjerner...!
Uge 7, 2007
Bad Hofgastein, 6 Skidage, Bil
SUPER sted, men snemængden var skuffende!
Turen var god og skisportstedet i top, hvilket også er grunden til at jeg besøger dette sted igen. Snemængden var do skuffende dette år, men til trods for det var turen alligevel en succes.
Uge 7, 2008
Saalbach, 6 Skidage, Bil
Super skisportsted som lever op til ALLE forventninger!
Saalbach-Hinterglemm -Leogang bliver kaldt Skicircus da dalen ar en slags manege og bjergene tilskuerpladserne. Det skal forståes på den måde, at man kan køre på ski hele vejen rundet UDEN bruag af bil eller skibus. Sneen er ligeledes i top, det samme med afterskiingen og hyggen i byerne og på bjergene er af ægte østrigsk stemning!
Uge 1, 2009
Bad Hofgastein, 6 Skidage, Bil
Rigtig god tur igen! Denne gang med noget mere sne!
Turen var perfekt! Sneforholdene var bedere end sidst, da der denne gang var sne helt i dalen og dalnedfarterne var åbne! Der manglede dog noget sne på det modsatte bjerg - det ligger på solsiden - men der står man jo ikke på ski, så det er kun forsynets skyld! Fik prøvet at stå på ski på Graukogel, hvilket er fantastisk! Få mannesker, masser af natursne (uden snekanoner!!!) og verdens dejligste alpehytte på toppen. Den skal prøves hvis man er i området! Det eneste minus er liftforholdene. 2 gamle og langsomme 2-personers stollifter bringer dig på toppen af bjerget. En lang og kold tur på 15-20 min!
Bortset fra det endnu en fantastisk ferie i Gasteinertal, hvor man nu må sige, at med den nye Senderbahn er det utrolig nemt at komme fra Bad Hofgastein til Bad Gastein!
Uge 15, 2009
Zell am See, 5 Skidage, Bus
Lækker påskeferie med gode sneforhold
Denne tur var en anderledes tur i forhold til de andre, da denne kun var med gymnasievenner frem for familie. Lækkert skiområde og masser af sne på toppen. I dalen var det smeltet ugen op til, men de fleste dalnedfarter var stadig åbne. Sneen var meget tung og mindede mest om "slush ice", men det er jo hvad man kan forvente på denne tid af året. Stort set alle nedfarter var åbne, så man kunne tydeligt se at det havde været et godt sneår.
Området er ligeledes dejligt. Utrolig smukt, da der er en fantastisk panoramablik på Hohe Tauern. Liftekortet dækker selve Zell am See området + Kitzsteinhorn Gletscheren. Denne var god at have i baghånden sådan en varm påske, men en enkelt dag på den tutistfyldte gletscher var rigeligt. Et minus ved området er, at fra man stiger ud af døren i Zell am See til man står på toppen af gletscheren, der går der hurtigt 2 timer.
Byen er hyggelig og meget charmerende. Godt natteliv og mange hyggelige cafféer samt butikker.
Uge 7, 2010
Kvitfjell, 4 Skidage, Bil
Nordens vinder
Kvitfjell er bare godt. En af de mest snesikre destinationer i Norge og INGEN mennesker. Jeg var der i uge syv og uden at lyve - jeg stod ikke i kø på noget tidspunkt i løbet af ugen! Der er masser af udfordring til folk. 850 højdemeter hvis man tager OL bakken helt i bund og det er bare for fedt! Den skal prøves. Der er fine begynderområder på begge sider er bjerget, men vil dog mene, at man kan finde steder i Norge der er mere begyndervenlige. Er man helt nybegynder bliver Klivfjell hurtigt kedeligt, da hele Østsiden er forholdsvis stejl - selv de grønne bakker skriger rød enkelte steder. Har man dog haft ski under fødderne mindst én gang før, så tag til Kvitfjell nu! Og finder man hurtigt Kvitfjell kedeligt (hvilket de færreste gør), så er der masser skiløb i Hafjell, Skeikampen, Gålå og Sjusøen som liftkortet ligeledes dækker.
Uge 7, 2011
Kvitfjell, 6 Skidage, Bil
Endnu engang helt fantastisk
Akkurat ligesom sidste år levede Kvitfjell igen op til ens forventninger. Helt igennem et fantastisk sted og det er absolut ikke sidste gang jeg besøger Kvitfjell.
Uge 13, 2012
Skeikampen / Austlid, 6 Skidage, Bil
Fint sted for begyndere
Ville aldrig selv vælge en uges skiferie til Skeikampen, men var afsted med en flok langrendsløbere - og Skeikampen er et godt og snesikkert langrendsområde. Alpint er der nogle gode bakker i en meget flot natur, men mere end 2 dage i Skeikampen er overflødigt. Hvis man dog er afsted med små børn eller man er begynder, er Skeikampen ganske fint, men vil mene at man kan finde bedre begyndersteder i Norden. Der hænger ofte en "dyne" af skyer over toppen af bjerget, hvilket medfører en uudholdelig kold blæst på toppen og en håndfuld lukkede bakker på bagsiden af bjerget. Det skal dog siges, at der er en god og udfordrende snowpark, hvor man kan fordrive tiden.

Fotos

Rasmus K Velling har ikke uploadet nogle fotos