JANUARUDSALG - Se tilbud til HERRE, DAME og BØRN. Lynhurtig levering.

Min side - Mec

Mec
Alder: 50
Bruger siden: Aug 2010
Besøgte destinationer: 5
Dage på ski: 36

Kontakt mig
Seneste aktivitet
Mec har oprettet et nyt album
Mec har uploadet et nyt foto
Mec har uploadet et nyt foto
Mec har oprettet et nyt album
Mec har uploadet et nyt foto
Mec har besvaret et forum indlæg
Mec har besvaret et forum indlæg
Mec har besvaret et forum indlæg
Beskrivelse

Elsker at være på ski, selv om jeg er kommet sent igang, har ved flere lejligheder været efter mine forældre fordi de aldrig har taget os unger med, det ske ikke for mine børn.

Bedste skioplevelse (Vemdalen)

Super sted for børnefamilier med de lidt større børn, da alle pister ender sammen sted og så er der en hurtig stollift til toppe.

Nuværende annoncer i Køb og Salg

  Mec har ingen aktiviteter under køb og salg

Besøgte destinationer

Besøgte destinationer

Skirejser

Uge 8, 2009
Vemdalen, 7 Skidage, Bil
Vemdalen 2009
Min og ungernes første skiferie nogen sinde, og hold kæft hvor bliver man bidt at det.

Vi fik en rigtig god uge på ski, Marcus på 7 år, var på de sorte pister fra onsdag.

Miki på 4 år fik lært at køre på de lidt større grønne alene sidst på ugen.

Mig selv 38 år fik lært at køre på de grønne, kravle ned af de blå, og gå ned af de røde, det er ikke så meget man få lært med en 4 årig.

Men tro mig vi skal afsted igen næste år.......
Uge 13, 2010
Högfjället, 7 Skidage, Bil
Sälen 2010
vores anden tur på ski....

Så kom vi afsted, nu ved vi hvar der venter, en masse godt ski løb.

Her brugte vi lidt mere på hytteleje og fik en hytte lige ud til pisterne, det kan kun anbefales.

Högfjället er et super sted hvis man har børn med, hvilkent lækkert lille område, 5 "små" grønne på den ene side og en grøn, en blå og en rød på den anden side, muligheder for at prøve lidt off pist for nybegyndere, et område hvor man roligt kan sende ungerne ud alene.

Nu til ski løbet.

Miki 5 år, fik virkeligt styr på skine i år, kunne selv køre rundt på alle pisterne sidst på ugen, og bare det at møde ham oppe på toppen alene, hvor han selv har taget en ankerlift op, det er stort som far, en super ugen med en rigtig god skiskole.

Marcus 8 år, kunne jo køre på alle pisterne fra starten af ugen, men på skiskole skulle han, øv øv sage han, så stod han der som eneste elev på det tilmeldte hold, og hvad gør Skistar så..., de giver da bare de 5 x 1,5 time som eneundervisning, super service, Marcus fik virkeligt noge teknik, og så fik han jo også kørt både off pist og "park", to små hop, så ingen problemer med at få ham på skiskole mere, men følge med kan den gamle her ikke, heller ikke selv om Marcus køre baglæns.....

Mig selv 39 år, nu hvor ungerne kunne klare sig selv kunne jeg også rykke mig rent skimæssigt, desvære kunne man kun tilmelde sig begynderhold for voksne, men det var nok også det bedste for mig, selv om jeg jo godt kunne køre på de grønne, 5 "mand" står klar til skiskolen, 3 der aldrig har prøvet at have ski på før, det kan blive en meget lang uge, 2 af os har en uge i benene, hvad gør Skistar så, der bliver lige kaldt på en ekstra skilære og vupti så er vi kun to, og så er det bare igang, det skal siges at det kalder jeg rigitg god service. med kun to elever i 5 x 1,5 timer bliver der meget tid til den enkelte, og man kommer rigtig langt.

Sidst men ikke mindst skal lige siges at vi var på en scooter tur rundt på fjellet, og det kan kun anbefales at prøve det.

Turen i 2011 kommer også.......


Men tro mig vi skal afsted igen næste år.......
Uge 2, 2011
Vemdalen, 7 Skidage, Bil
Klövsjö 2011
Den 3. tur på ski for os.....

I år har vi lejet en lejlighed på hotelet lige ud til pisterne, med boblebad og det hele på hotellet super.

Uge 2 i midt Sverige byder på super sne og dejligt vejr hvis man er til frost :-) mellem 10 og 25 minusgrader dejligt, perfekt sne hver morgen.

At stå på ski i Klövsjö er perfekt, stollift til toppen, ingen kø, massere af plads på pisterne, i uge 2 var der næsten ingen mennesker.

Der er massere af udfordringer for alle i denne lille perle højt mod nord, nogle gode sorte, røde og blå pister.

Fordel ved området er at alle pister ender sammen sted, så børene kan løbe som de vil.

Vi prøvede at grille og spise ude i 25 graders frost det er en oplevelse man sent glemmer.

Skiløbet....

Miki som nu er blevet 6 år var tilmedlt niveau 3 i hans aldersklasse, og med kun to elever på holdet fik de prøvet en masse, lidt off pist, park og en del ture ned at de sorte. Han køre nu hvor han vil, intet er for svært for han mere.

Marcus der nu er 9 år var tilmeldt niveau 3 for hans aldersklasse, og den fik ikke for lidt af off pist og park, det er der han har det bedst. Marcus kan nu også selv finde rundt i områderne, og det er virkelig dejligt at se hvor meget de unger lære. Tror at næste års skiskole skal være rent park...

Mig selv 40 år ung mand, var tilmeldt niveau 2, sammen med min rejse boddy, og med kun os to på holdet blev undervisningen tilrettelagt så den passede os.
Jeg kan nu også komme ned at alle pisterne, men har det bedst på en flad rød eller en blå. Fik i år lidt fart i skiene og syntes at det var sjovt at køre ´"stærkt". Men man kan godt mærke at man ikke er 20 år mere. Var også en tur i parken med min skilære, og efter et par gode styrt, kom jeg over et par hop med luft under skiene fedt!! Man må jo gøre noget for at kunne følge med ungerne GG.

Sidst men ikke mindst skal sieges at nu har jeg været i Klövsjö to gange og det bliver ikke den sidste....

Turen i 2012, er ved at blive formet i tankerne.

Rigtig godt skiløb til alle....Uge 8, 2011
Vallåsen, 1 Skidage, Bil
En dags tur i Sverige
Vinterferie i Syd Sverige, med hele familien, os der står på ski fik en dag i Vallåsen.

Et super lille sted med nogle sjove pister, der næsten ligner kæmpe pukelpister. Rigtig dejligt med 2 stollifte til 5 -6 pister, det giver rigtig godt skiløb.

Udlejningen fungeret også til UG, ca. 10 min. efter vi var ankommet stod vi på ski det kan vist ikke gøres hurtigere, og det selv om jeg var afsted med to unger der skal have lidt hjælp.

Ikke sidste gang vi er poå besæøg i Vallåsen.
Uge 10, 2012
Säfsen, 7 Skidage, Bil
Året tur 2012
Vores 4. tur på skiferie

Årtes tur gik til Gillerklack, men manglen på sne betød at vi måtte køre de 70 km x 2 hver dag for at stå på ski, turen gik så til Säfen, men Säfen er også et herligt sted at stå på ski i, men 2 x 70 km. hver dag er langt at køre og det tog lidt af aften hygge, fordi man bliver lige det mere træt af køreturen. Säfen er ikke så stort, men rigtig godt når man har ungerne med, de kan hurtigt overskue hele området. Så det var ikke meget vi så til dem.

I Säfen fik vi prøvet at køre på næsten alle underlag, perfekt frost, let nysne, tung og våd nysne og sidst men ikke mindst ren is. Det er her bagefter meget sjovt at tænke tilbage på, og man kommer virkelig til at værsætte perfekt frost eller let nysne, men når man står i lige i det er det noget pis, for skiene kan jo ikke være vokset til alle slags underlag, og derfor får man nogle ikke så gode dage på ski.

Selve skiløbet gik for os alle tre rigtig godt.

Miki der nu var blevet 7 år, har mod og teknik til hele området.

Marcus på 10 år, ja de køre jo bare, er begyndt at plage om det ikke snart er tid til snowbord, hven ved måske næste år.

Jeg havede på denne tur valgt at give dem to 1 x time skilære i stedet for gruppeskiskole, det kan varmt anbefales, det fik de virkelig meget ud af.

Mig selv sage hunden, fik rigtig gang i skiene, enda så meget at jeg kunne tage den "sorte", nu er den heller ikke mere sort, i Säfen med et kammera i hånden, hvor jeg filmede min rejse buddy, mens han kørte ned.

Vi høres ved næste år, for vi skal da afsted igen.

Uge 8, 2013
Järvsö, 7 Skidage, Bil
5. tur på ski
Kommer når vi har været afsted

Fotos