Min side - Kanita

Kanita
Alder: 54
Bruger siden: Jan 2014
Besøgte destinationer: 3
Dage på ski: 19

Kontakt mig
Seneste aktivitet
Kanita har besvaret et forum indlæg
Kanita har besvaret et forum indlæg
Kanita har besvaret et forum indlæg
Beskrivelse

Elsker Ski ferier!

Bedste skioplevelse (Val d´Isère)

Flest i de franske Alper. Solskin, god mad, fantastiske pister, god atmosfære :-D

Nuværende annoncer i Køb og Salg

Besøgte destinationer

Besøgte destinationer

Skirejser

Uge 15, 1994
Davos, 5 Skidage, Bil
Efter arbejds ophold i Schweiz
På vej hjem efter endt arbejds ophold i Schweiz, stoppede vi i Klosters i Schweiz og boede på det skønne vandrehjem i Klosters med½ pension hvis man ønsker dette..De har både dobbeltværelser & familierum, samt køjerum. Kan varmt anbefales! Har også boet her i sommeren 2009. Vi boede der i ca 5 dage og min daværende kæreste prøvede at stå på for 1. gang! Sæsonen var næsten slut så næsten ingen mennesker på pisterne og der blev slush ice i bunden af pisterne! Det var sjovt! Det var i midten af april.
Uge 8, 2017
St. Anton, 8 Skidage, Bus
Østrig am Arlberg
Fantastisk skiområde. Boede i lejlighed udenfor St. Anton med en rejsekammerat herinde fra. Vi rejste med en gruppe fra Vest Sjælland. En af bedste skiområder jeg har besøgt. (Har stået på ski i mange sæsoner , ca 12-15)
Uge 9, 2018
La Tania, 6 Skidage, Fly
SkiBeat.co.uk
La Tania ligger i de 3 Dale ( hvor Val Thorens er). La Tania er en lille landsby på bjergsiden ved Meribel og nær Chourchavel. Rejsete med SkiBeat fra England da jeg rejste med en engelsk veninde fra Manchester. Boede i en Chalet med ½ pension & boblebad & pejs. Meget hyggeligt! La Tania har butikker, starten af en stor lift starter også dér, vi kunne ski ned til fra Chaleten og ski hjem direkte til Chaleten :-)

Fotos

Kanita har ikke uploadet nogle fotos