Min side - Jesper Joergensen

Jesper Joergensen
Alder: 60
Bruger siden: Aug 2006
Besøgte destinationer: 1
Seneste aktivitet
Jesper Joergensen har besvaret et forum indlæg
Bedste skioplevelse (Saalbach)

Efter at have besøgt flere skirejsemål gennem de sidste 15 år, hvor jeg har stået på alpinski må Saalbach-Hinterglem-Leogang være så ubetinget det bedste rejsemål.
Selve Saalbach by er en af de allermest hyggelige byer i Østrig med masser af skisjæl og ski"duft" der findes i Østrig. Her er skiløb for enhver, let øvet som øvet og eksperter. Du får ganske enkelt skiløb i særklasse uanset hvilket niveau du befinder dig på. Også for børnefamilier er der gode muligheder for at deltage på det niveau man måtte befinde sig på og virkelige dygtige skilærer og -guider findes overalt i området.
Alt virker meget gennemtænkt og struktureret. Der er kun få minusser ved selve skiområdet og det er Saalbach kommune ved at få has på med en ny lovet og længe ventet 6'er bane på Bernkogel, helt til tops. Når den kommer er alt perfekt.
I Saalbach kan du løbe hele skicirkus'et rundt og aldrig kommer du på "glatis", du kommer altid ned til en lift, hvorfra du kan komme videre. Du strander aldrig..
Om eftermiddagen kan du enten glæde dig over de utallige afterskisteder eller sidde dig hen på den lille træhytte midt i gågaden og nyde en fortjent glühwein eller en jägerthe. Her er bare så hyggeligt.
Jeg kan kun sige en ting: Prøv det....

Nuværende annoncer i Køb og Salg

  Jesper Joergensen har ingen aktiviteter under køb og salg

Besøgte destinationer

jesper-joergensen Ingen oprettede destinationer

Fotos