Min side - Boe

Boe
Alder: 63
Bruger siden: Aug 2017
Besøgte destinationer: 1
Seneste aktivitet
Boe har besvaret et forum indlæg
Boe har besvaret et forum indlæg
Boe har besvaret et forum indlæg
Beskrivelse

Jeg har stået på ski i ca 40 år: 1-2 uger om året. Fortrinsvis i Østrig, Italien, Frankrig og har lige prøvet Andorra. En enkelt gang i Canade, Banff.
Jeg er 59 år, 90 kg, 180cm, sværger mest til ski omkring 170. Har pt et par ældre Fischer RC 4 SC. 165cm, (65mm talje) Altså en ægte slalomski, men vil gerne udfordre bjerget lidt mere.
Nu har vi jo, de steder jeg oftest frekventerer, ikke de store Powderdays. Men det er dog sket. Så har jeg brugt, også et par ældre, Fischer ATM (70 mm talje. )
I Val D´Isere for et par år siden lejede jeg Salomon X-Drive, 80 mm, 170cm(OK - men ikke fantastisk), efter jeg fyrede et par Dynastar Powertrack 84 178 cm(måske for lange i forhold til det jeg var vant til). I Banff (Salomon Rocker 2, 90mm tajle, 169 cm.) Det var fedt, men der var sneen jo også til det)
Kan godt lide en ski der er hurtig fra kant til kant og står fast på de stejle stykker.
Men søger en ski, der kan lidt mere end det: Slush, crud, opkørt og lidt dybsne(læs: knæhøjde)
Kan både lide kortsving i faldlinjen, store carvede sving i høj fart(typisk 70 - 80 km/t, er ikke tryg når jeg nærmer mig de 100 km/t), så jeg er ikke decideret fartdjævel), men vil som sagt gerne lidt mere offpiste, uden at det betyder endeløst pudder.
Har før ofte været i Sølden i uge 46 på testtur
Men det umuliggør mit nuværende arbejde desværre netop i uge 46 :-(
Jeg har dermed prøvet mange typer af ski, og kan derfor i forskellige tests og reviews læse mig til meget, hvilket dog på ingen måde kan erstatte en selvoplevet test.
Det var netop på baggrund at en test af forskellige ski, jeg købte mine RC4 i Østrig et år for længe siden :-)


Bedste skioplevelse (Banff)

Turene med de frivillige guider i Sunshine Village og Lake Louise. Det var en stor oplevelse og en mageløs service, hvor man kunne tilmelde sig forskellige sværhedsgrader. Noget som de europæiske skidestinationer burde tage op.

Nuværende annoncer i Køb og Salg

Besøgte destinationer

boe Ingen oprettede destinationer

Fotos

Boe har ikke uploadet nogle fotos