Skisport.dk - konkurrencebetingelser

Du kan deltage én gang i hver konkurrence på Skisport.dk. Ved mistanke om snyd har Skisport.dk ret til at udelukke deltagere af konkurrencen.

Du er med i lodtrækningen om præmierne når du har svaret rigtigt på konkurrencens spørgsmål.

Konkurrencen er ikke købsbetinget, og det er kun personer med dansk folkeregisteradresse der kan deltage i konkurrencen.

Vinder af konkurrence
Vinderne af konkurrencer på Skisport.dk får direkte besked på den oplyste e-mail adresse, og navnene på vinderne offentliggøres løbende i Skisport.dk´s e-mail nyhedsbreve. Ved deltagelse i konkurrencen er du indforstået med dette og accepterer denne offentliggørelse.

Gevinster
Vinderne modtager deres præmie i løbet af ca. 14 dage. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. Vinderen af konkurrencen skal selv afholde og indberette præmieafgift.

Ikke afhentede gevinster
Ikke afhentede gevinster returneres til konkurrencesponsor såfremt vinderen ikke har gjort krav på sin præmie inden for 30 dage fra konkurrencens udløb.

Oplysninger om persondata
Deltager du i konkurrencen, skal du huske at opgive alle de personlige oplysninger, der er angivet på konkurrencesiden, så Skisport.dk og samarbejdspartnere kan sende dig eventuelle præmier.

Desuden
Skisport.dk er ikke ansvarlig for eventuelle trykfejl.
Ansatte hos Skisport.dk samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen.