Sælges: Salomon qst lux 92 - woman

Mathilde Sundby Bengtson
Postnr. 4400

3/3-19 - Kl. 13:25

Alsidig QST freeride ski på 92 mm bredde for kvinder.
Skiene vurderes til at være bedst til All mountain, da den både kan bruges på de præpierede pister og i off-pistens dybe sne, hvor den trods alt gør sig bedst. For at optimere skiløbet i ekstremt dybt sne, har man reduceret svingvægten og udviklet Koroyd Tip. Man har givet skien "PULSE PAD", som er et lag af gummi rundt i kanten, der gør skiien mere smooth og nem at styre i blødt sne. Kernen på skien er en 3D Woodcore, som er forstærket med Carbon og Titanal. Overordnet set er det en let ski, som vil være en leg i det dybe sne.
Skiene er normale af bredde. Det er medium hårde ski, hvilket betyder, at de kan bruges på hele bjerget. Længden er 169 cm.
Skiene er i 100% perfekt stand. De er aldrig blevet brugt. Jeg sælger dem, da jeg forsøgte at køre i off-piste med mine almindelige piste salomon ski, og jeg må bare erkende, at det ikke lige er mig.
Skiene sælges for 4300 kr inkl. bindinger, der er justerbare.

Hvis du er interesseret i at vide nærmere omkring skiene, eller komme forbi at se dem og gøre en handel. Er du velkommen til at kontakte mig på mail eller telefon.

Pris: 4300,-

Kontakt sælger

Lignende annoncer

Vil du hellere have nyt? Priser fra 2.134,-

Bl.a. fra Salomon, Head, Nordica og Atomic.