Køb & Salg - Indsæt ny annonce

Brugtmarkedet er en gratis service for private. Kommerciel virksomhed, herunder udlejning af lejligheder, i køb og salg accepteres ikke. Ønsker du som virksomhed at sælge/udleje produkter er du velkommen til at kontakte os.

Sådan indsætter du en annonce:
Udfyld felterne nedenfor og tryk på knappen "Indsæt annonce", herefter vil der alt efter om du er oprettet som bruger af Skisport.dk ske følgende:

1) Er du oprettet som bruger vil du blive bedt om at indtaste din brugerkode, hvorefter annoncen bliver aktiv.
2) Er du ikke oprettet som bruger vil du modtage en e-mail med et link du skal klikke på før annoncen bliver aktiv.

Ved klik på "Indsæt annonce" accepterer du at Skisport.dk sender dig henvendelser fra dem der er interesserede i din annonce. Vi sender dig desuden en mail når annoncen deaktiveres.
 Må vises på annoncen
(Angiv beløb uden decimaler)
Annoncetekst (maksimalt 2000 anslag), des mere udførligt du laver din tekst, des større er sandsynligheden for at du får din vare solgt. Skriv derfor udførligt om mærke, model, alder, slidtage, størrelse, materialer mm.
Tilføj billeder
Jeg bekræfter at min annonce ikke er kommerciel virksomhed, herunder salg af nyt skiudstyr og udlejning af lejligheder, tagbokse etc. Jeg er indforstået med at annoncer vedr. udlejning og kommercielt salg faktureres med kr. 500,- ekskl. moms pr. indrykning