Anmeldelse af Sestriere

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Anders 22/11 2017

En positiv overraskelse for en erfaren skiløber
Jeg besøgte Sestriere sammen med en gruppe kollegaer med blandet erfaring. Vi tog afsted i uge 7, og det første, der slog mig, var, hvor få mennesker der var på pisterne ugen taget i betragtning.
Lifterne fungerede okay, men de var ofte lidt slidte og langsomme. Her kunne de sagtens modernisere.
I vores gruppe var der tre helt nye skiløbere, som blev testet lidt i området ved Sestriere by. Det passede dem rigtig fint, selvom det hurtigt blev meget ensformigt.
Personligt nød jeg nedløbene fra OL-pisten mod bund. Her kørte vi erfarne mange gode "smadreture". Pisterne er brede, velpræppet og for det meste tomme. Helt igennem lækkert.
Byen er ret så grim og kedelig, men der findes en danseklub eller to, som vi besøgte et par gange i løbet af turen.
Der kan findes en håndfuld restauranter, som er gode nok til at smide penge efter, selvom man har vænnet sig til københavnske standarder.
Alt-i-alt kan jeg sagtens anbefale en tur til Sestriere. I 2018 prøver vi dog Sauze d'Oulx (samme område - ny by), som forhåbentligt kan tilbyde et lidt hyggeligere bymiljø.

Lars Rasmussen 21/02 2016

Fine lange pister men en lidt kedelig by
Sestriere er et stort område med lange pister og et fint system af lifter, der dog er lidt uoverskueligt, specielt i starten. Der er gode muligheder for at få kaffe og frokost rundt omkring i terrænet til yderste rimelige priser. Det er meget præget af turister og der var trængsel i uge 7, både på pister og restauranter, så vi stod en en del i kø, ikke mindst ved toiletterne. Da der manglede sne, var der lukkede pister, og det gav en del slid og tæt trafik på de øvrige pister. Byen har ikke meget at byde på udover butikker med skitøj og to små supermarkeder med meget lange køer hver eftermiddag.

Flemming Henrikden 29/01 2008

Sestriere uge 4 2008
Sestriere som by er kedlig og uden atsmosfære, spisestederne er meget svingende i kvalitet og priserne er rimelige, billigere end i Danmark.
Pisterne derimod er noget af det mest fantastiske vi har oplevet i over 20 år, brede - børnevenlige-masser af offpist- familien kan komme med over det hele, man skal ikke være bange for kø ved lifterne, det eksistere ganske enkelt ikke, du løber tit uden at se andre mennesker end dem du er samme med, helt fantastisk.Ture til Sauze d'oulx og sansicario vil ta pusten for selv en garvede skiløber, det er ikke usædvanligt at løbe 4-6 km. på en piste.
Skov pister er der meget af og det er fedt, for sværhedsgraden er meget forskelligt, samtidig er der mulighed for offpist. Liftsystemet er i orden, stort set stole lifte over det hele.
Det er ikke sidste gang vi har været i Sestriere

Rasmus Holbæk 23/12 2003

Fedt sted
Sestrier er kort fortalt et super fedt sted. pisterne er suveræne for at type af løbere. der er også gode off piste muligheder.

Liftsystemet er derimod ikke særlig godt, men de skal jo stå for ol i 2006 hvor vi helt sikkert kan forvente at liftsystemet bliver bedre