Anmeldelse af Madonna di Campiglio

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Aqxel Skjold1 28/01 2008

Ok sted
Madonna di Campiglio er hundedyrt! Men skiområdet er ganske godt. Det er blandet så der er masser for både begyndere og øvede. Til de øvede: Prøv den piste der hedder Spinale Dirrettisima. Den Hældner 66%!
Derudover er skiområdet ikke det største, men til gængæld er der som så mange andre italienske skisports-steder rigtig gode lifsystemer. Det er alt i alt et ok sted.

Flemming 24/09 2005

Småt, - og kedeligt...
Man bliver hurtigt bliver træt af at køre i de mange langsomme stolelifter i sin søgen på en pist, som ikke er blå. Forskellen mellem blå og røde, er svær at få øje på. Der er nogle enkelte sorte pister, men de kan dårligt opleves som andet end et meget lille krydderi.
Det eneste gode jeg kan finde at sige, er at der er meget få snowboardere, da terrænet ikke indbyder til andet end adstadigt tempo..
Pas på skiskolerne, - vi hyrede en skilærer til vore begyndere. Han havde mere travlt med at glo efter vore piger, and at lære dem at stå på ski, - så det var penge lige ud af vinduet..

Stine Damgaard 05/11 2003

Madonna - nu også for snowboardere...
Jeg vil lige komme med en lille kommentar til det andet indslag, hvor der nævnes at Madonna ikke er for snowboardere - NOT!
Madonna har en af dolomitternes bedste snowboardskoler, Professional Snowboarding som man finder lige ovenfor liftkontoret. Derudover er der to andre snowboardskoler i Madonna. Derudover findes der også en snowpark med halfpipes og big air, og det var da åbenbart godt nok til at nogle af de italienske proffer kom og trænede der. Udover det er der også fantastisk mulighed for offpist både for ski og snowboard. Men jeg kan godt se at hvis man vil ha´ mer´ end alt hvad jeg lige har nævnt - så skal man ikke ta´ til Madonna...
Go´ tur alligevel!!!
Stine

thomas 23/01 2001

Børnehave med langsomme lifter
Området superskirama er nok ikke området der tiltrækkes af særlig mange unge mennesker og/eller habile skiløbere da man hurtigt bliver træt af at køre i de mange langsomme stolelifter i sin søgen på en pist som ikke er blå, for selv de røde bærer stærkt præg af ikke at være sværere end de blå. Der er dog nogle enkelte sorte nedløb som er ganske gode de er bare ikke særligt lange (maks. ca. 3 km) og de er som regel sjovest når de ikke er præparerede. Heldigvis for disse kræver de kun én lifttur med kabine- eller hurtige 4-6mands stolelifter. Off-piste er meget begrænset.
For børnefamilier kan dette sted dog godt udmærke idet der findes gode skiskoler og at pisterne (de blå og røde) er gode for børnene/nybegyndere at øve sig på. Derudover forekommer der et minimum af snowboardere og fartglade skiløbere som kunne udgøre trusler for de nye. Hermed er det også sagt at det ikke er et sted for snowboardere.
Nybegyndene voksne og unge vil i høj grad komme til at savne afterski og hyggelige/ billigere restaurenter oppe i terrænet. F.eks. savnede vi på vores tur at vi ikke et sted fandt én restaurent som serverede alpeklassikere som spaghetti-bolognese eller gullasch. Byen er hyggelig omend ikke lidt for rolig for unge mennesker. Men ellers et fint sted.