Anmeldelse af Limone Piemonte

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Lotte Helt 18/02 2019

Limone Piemonte i marts
Jeg overvejer en tur til Limone Piemonte medio marts, men jeg er usikker på, hvordan sneforholdene typisk på det tidspunkt. Er der nogen, der vil dele deres erfaringer med mig? På forhånd tak for hjælpen.

Tamar Andersen 27/08 2016

Den lækreste overraskelse
Jeg havde absolut ingen forventninger til byen eller området - hverken gode eller dårlige - men jeg endte med at spendere en hel sæson på destinationen... Og det er min absolutte favorit-destination til dato.
Kørte på ski 6 af ugens 7 dage og blev aldrig træt af det. Desuden var der lækre faldlinjer til træning og let tilgængelig offpiste til spas.
Byens indbyggere er hjertelige og man forelsker sig lynhurtigt i området.

Martin 24/02 2006

Limone har bare alt..
Jeg er bare solgt til Limone Pimonte som tilbyder skioplevelser for alle aldre.

Vi havde aldrig forventet at opleve et nyt skiparadis efter 14 vintre i de franske alper.
Limone er ubetinget noget af de bedste i Italien. Alle pister spiller for vildt og holder en standard mange franske skisportssteder sukker efter.
Byen er hyggelig og summer af stemning spec de mange hyggelige afterski barer og ikke mindst lokale Italinske resturanter som holder et prisleje min. 60% under Val dIsere og Val Thorens.
Jeg kan varmt anbefale Limone Pimonte og ved med sikkerhed at min familie og jeg med 100% sikkerhed vender tilbage til Limone Pimonte vinteren 2007.

Mathias 07/02 2006

Dårligt
Limone er uden tvivl et sted, jeg ikke har lyst at vende tilbage til. Der er alt for mange transport-piste, et stærkt forældet liftsystem og ingen former for udfordrende ski-løb.

Ma 20/11 2002

Et ganske udmærket sted
Limone ligger i de sydligste italienske alper, nærmeste kendte sted er Isola 2000, det er ca 2 timers kørsel fra Nice, du kan faktisk stå på ski om formiddagen og gå en tur langs strandpromenaden i Nice ca 2 timer efter.
Terrænet i sig selv er ikke så udfordrende som f.eks Val Thorens og Val D'Isere. Er du vant til Val D'Isere og Val Thorens lignende områder, vil du nok blive pænt skuffet.
Liftsystemet består af hovedsageligt af træklifte og nogle enkelte stolelifte, det skal dog siges at de er i gang med / lige færdige med en modernisering af liftsystemet. Selvom stedet ligger så "lavt" og så sydligt, er der faktisk næsten altid sne, omkring 100-150 cm.

Fordelene ved stedet er
1 - Det er ikke overrendt, der kommer hovedsageligt italienere og franskmænd og nogle enkelte englændere
2 - Der er sol de fleste af dagene
3 - Byen i sig selv er meget mere charmerende end de franske byer (men det siger jo ikke så meget)
4 - Maden er perfekt
5 - Det er tæt på Nice, du kan flyve til Nice og leje en bil, hvis du er træt af tyske motorveje
6 - Det er en stille og rolig by, ikke alt for vildt, godt til børne familier
7 - Da stedet ikke er så udfordrende som andre steder i Alperne, er det et perfekt begyndersted for børn.
8 - Du kan stå på ski oppe ved et gammelt fort, fra dette fort, kan du nyde din mad og samtidig skimte Middelhavet, det er en meget stor oplevelse

Det vil sige, et godt skisted, ikke forfærdeligt højt oppe (fra 1000 meter o.h til 2000 meter o.h). Godt for børn, igangværende modernisering af liftsystemet, tæt på Nice og Middelhavet