Anmeldelse af Folgaria

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Morten Simonsen 31/01 2018

Italiensk charme
Folgaria er en hyggelig Italiensk bjergby som oser af Italiensk charme og kan laves som en billig skiferie.
Skitærrenet er fint og der er da også lidt til den øvede skiløber. God og billig mad. Fantastisk at sætte sig på en restaurant i solen med tapas og en flaske hvidvin.
Hoteller og lejligheder er MEGET billige, vi har booket gennem Airbnb. Og så kan man selv vælge ankomst og afrejse dage, også i uge 7.
Husk jeres IKEA family card, det gav 20% rabat på liftkort sidste år!

Lars Poulsen 05/01 2013

Godt område til nybegyndere og børnefamilier
Hej,
Jeg vil bare tilslutte mig kommentarerne. Vi har været flere gange i Folgaria, og det har været super til at få vores to børn på nu 7 og 9 år introduceret til alpin-skiløb. Jeg vil fremhæve en række forhold som jeg ser som klare plusser: Børne/begynder venligt skiterræn, God atmosfære - stille og roligt (ikke "kommercielliseret"), Attraktive priser for familieværelser på hotellerne + rimeligt for køb af mad/drikke i terræn, Generelt god mad, God plads på pisterne og ingen liftkøer (heller ikke i uge 7).
På minus siden vil jeg fremhæve ringe udfordring for øvede, der er langt at køre...,

Karen 10/09 2009

Folgaria
En hyggelig lille by og ski-området er overskueligt samtidig med, at der stadig er udfordringer til alle. Der er forholdsvis snesikkert, selvom det ikke ligger så højt, da der er sne-kanoner for hver 100 meter og pisterne bliver vedligeholdt og passet tilfredsstillende. Man starter med at opbygge ca. 60 cm. kunstsne allerede i oktober, så man er sikker på, at der er et godt "fundament"...Et plus er også, at der stort set ikke er nogen liftkøer, selv ikke i uge 8...

Stedet er velegnet til en hyggelig famile-ferie, hvor hygge og samvær med børnene - også på pisterne i løbet af dagen - prioriteres højere end udfordrende skiløb. Forventer man flere hundrede km. udfordrende skiløb i retning af St.Anton, Val Thorens el. lign., vil man helt sikkert blive skuffet.

Forventer man derimod hygge, sjov og masser af legekammerater, vil jeg klart anbefale Folgaria. Men bo på Hotel Golf lige ved liften - det er nemt og der facilliteter som swimmingpool, legerum osv. og "afterski" med andre (danske)børnefamilier. Det er også dér de forskellige arrangementer med Trier Ski har sit udgangspunkt.

For par vil jeg anbefale Hotel Alpino i Folgaria by. Hyggelig stemning og god service!
Hér er også swimmingpool og også en udendørs-spa, hvor man kan ligge midt i sneen og kigge på stjerner... Baren er hyggelig og det er hér de lokale samles f.eks. for at se bold på storskærm... Der er også en god vinkælder... herligt!

Folgaria = En rigtig "slapper-skiferie" ;o)

Per 28/02 2007

Ekstremt børnevenligt
Folgaria er suverænt til børn. Jeg anbefaler Hotel Golf lige ved pisten. Der er masser faciliteter på hotellet, pool, wellness, legerum mm. Hotel Stella ved siden af skulle være tæt på samme standard.
Fra Hotel Golf kører ca hvert kvarter en togbus til Folgaria by, der er rigtig hyggelig.
Fra hotellet er der kun 50 meter til liftene i bunden af Costa. Herfra udgår 4 lifte. En til kælke, et transportbånd til de små, en tostol til en lille børnebakke og en firestol op i terrænet.

Det er et lille sted, men jeg synes der er en del rigtigt gode røde piste, og de er gode til at passe pistene. Der er kanoner overalt.

Området kan ses på en dag, så er du afsted for at give den gas på pistene uden børn, så bør du nok vælge et andet sted.

Bo Jørgensen 02/10 2006

Hyggeligt sted når du er på ski for første gang :)
Vi var 2 familier der sammen var i Folgaria med Trier Ski, og for halvdelen var det første gang på ski.
Vi synes det er et perfekt sted for nybegyndere og vil gerne anbefale det til andre.
V boede på Hotel Alpino hvor maden var meget god med valgmulighed så der var noget alle kunne lide. Baren i hotellet var meget hyggelig og meget velbesøgt.
Iflg. vores teenager var der ikke så meget liv i byen om aftenen og natten !
Frokost spiste vi på pisterne og det vare rigtig godt !
Pisterne var velpreparerede som altid i Italien.

Jens Nielsen 25/02 2005

Hvis du vil have godt skiløb...bliv væk...
Dette sted er ikke til aktive skiløbere. Stedet er simpelthen for lille og pisterne er for kedelige. Brug 1 dag og du har set alle pister op til flere gange. Skibussen kører fra byen til skisportsstedet nogle gange om dagen. Hvis du ikke når skibussen må du bare vente i et par timer til den næste kommer. Alle forretninger holder lukket om eftermiddagen (inkl. bussen) så glem dette sted.....