Anmeldelse af Champoluc

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Ole Dregaard 16/02 2015

Champoluc skiferie uge 7 2015
Dejligt og hyggeligt område. Flot terræn med gode overvejende røde pister.
Sats ikke på afterski, men på hyggelig stemning, gode restauranter i terrænet til rimelige penge. Masser af muligheder for offpiste, ingen kø ved lifterne.

Mick 19/02 2009

Godt skiløb - men lad de yngste blive hjemme!
Uge 6, 2009: Champoluc har dejligt skiløb helt på højde med de franske alper omend i en lidt mindre målestok. Super område for off piste, men glem de 'sorte' pister - de er max mørkerøde. Og for små børn er det håbløst. Begynderbakken er meget kort, og den ligger oppe i terrænet - dvs I skal med kabinen op og ned for at små børn kan være med. Totalt upraktisk og tilmed er vejen fra hotel/lejlighed til kabinen temmelig traffikeret. Absolut ikke ideelt for børn hvad det angår. På den positive side er maden super - både oppe (frisk pasta!) og nede (kanon pizza :-)

Henrik Dich 27/03 2005

Fantastisk natur, italiensk hygge og godt skiløb
I uge 11/05 var kæresten og jeg for første gang i Italien for at prøve skiløb à là italianostyle. Lad mig sige det med det samme. Vi blev ikke skuffede. Champoluc byder med sine omkringliggende 18 bjergtinder over 4000 m, på en helt fantastisk naturoplevelse. Byen er lille men absolut hyggelig, med rimelige priser. Selve skiområdet er strakt over 3 dale, med 180 km pister, og det passer fint til en uges skiløb. Skiløbet er overvejende på røde pister, så nybegyndere anbefales at starte et andet sted. I området findes nok af små hyggelige spisesteder, med god mad til fornuftige priser, og tillader vejret at du kan sidde udenfor, er det lige før du helt glemmer at spise - så flot er udsigten. Konklusionen må være - godt skiterræn for øvede, stille og roligt tempo i byen med rimelige priser. God mad og en helt fantastisk natur. Nå ja - jeg var lige ved at glemme en meget vigtig ting. I hverdagene har du pisterne næsten for dig selv. Vi oplevede ingen liftkø overhovedet. I weekenden kommer italienerne op for at stå på ski, men trods dette oplevede vi højst 10 min. køtid ved lifterne.

Lars Jönsson 05/01 2005

Kanonski med hygge uge 10 - 2004
Pragtfulde pister, der vedligeholdes hver nat, med muligheder både for de uøvede og de rutinerede skiløbere. Stedet er måske ikke helt godt for de meget
avancerde løbere, da der ikke er ret mange sorte piste.
Nyt hotel Rocher gav super god service, med
kørsel i minibys både ud og hjem , og fine opbevaringsmuligheder i skirum lige ved hovedliften-
det kan ikke være nemmere.
Maden og vinen er et kapitel for sig-
så vi tager en tur i 2005 til samme sted.

Mogens Dahl 28/12 2003

Kanon ski
fantastisk område både for nybegyndere og for øvede, fine sammenhængende pister, gode lifte,meget fine restaurenter og hytter i bjerget,rimelig pris på liftkort. Kan varmt anbefales.

Søren Mouritsen 02/01 2003

Champoluc er fin!
Champoluc er en rigtig hyggelig italiensk by med høj snesikkerhed. Skiløbet er fremragende og der er masser af hyggelige restauranter på bjerget. Skiskolen i selve Champoluc er dog måske mindre velegnet til begyndere og mindre børn. På ægte italiensk vis er det særdeles vanskeligt at få en (pålidelig) aftale med en skilærer.