Anmeldelse af Campitello

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Lars Bahn 17/01 2006

Mange muligheder
Hvis man har mulighed for at tage bil med er Campitello og Dolomitti Superski et super område.
Områderne hænger ikke super godt sammen, og der kan være en del transport skiløb for at komme rundt. Her kommer bilen ind i billedet.
Kør til Passo Fedaia tidligt og kør på Marmolada næsten alene. 2000 højdemeter og hvis man kommer tidligt på dagen er der ingen liftkøer. Om eftermiddagen kan man køre mod Arabba og køre på de sorte pister i skyggen. Super sne og stor liftkapacitet med måde Gondol og kabinelift.
På vejen tilbage til DK kan man med fordel køre over Passo Sella (hvis det er åbent) og bruge den sidste skidag i Ortisei og St. Christina. Herfra er der kun 30 min. kørsel til motorvejen, så man slipper for det værste køkørsel på vej ned af bjerget.
Hvis man orker bør man bruge en af dagene på at køre til Cortina D'Ampezzo (ca. 1.5 time). Super område, med masser af faldhøjde.
I Campitello skal man gå ud og spise på Cantinetti. Hvis man er kød elsker er Fiorentina steaken et must. 600g. kalve T-bone. Hvis man er mere sulten kan man bestille kartofler eller salat til, men hvem er det???
Deres pizza er heller ikke ringe.
God tur.

Dårligt med børn
Hej !
Vi var 2 familier, med børn, som skulle på ski for første gang, i Campitello i uge 7. Der er ingen mulighed for børnene at være ved en lift som de selv kan køre op og ned med, da de enten er for lange, eller også er det en stole lift, og der er ingen hjælp at hente ved dem som passer liften. Hvis man er i bil vil jeg anbefale at køre ud til Passo San Pellegrino, hvor skiløbet er perfekt til både nybegyndere og den øvede skiløber, her kan børnene også tumle rundt for sig selv, da der er flere legepladser i området.

Per Jensen 14/09 2004

Super ;-D
Meget hyggelig by hvor der fra pisterne i Campitello er adgang til Val Gardena mfl. rigig fede steder ;-D

Undgå den "berømte" Sella Ronda tur - det svarer til en gågade på den væreste charterø i juli måned !

Lav i stedet for jeres egne dagsture - området er rigeligt stort til det - det er et super område.

Skal der ned i uge 2 & 7 i 2005 for hhv. 4 & 5 gang !

mvh/per

Mette 04/03 2003

Ikke for festnørder
Det er en hyggelig by med nogle gode og hyggelige restauranter. Byen er ikke overfyld med larmene turister, så det er muligt at nyde sin ferie uden larm og fylde mennesker. Hvis man vil opleve det så kan man jo bare tage til Canazei som ca. ligge 1 km der fra.
Ski området er virkelig god her og der er mulighed for at komme langt omkring på pisterne, da de er forbundet med flere dale via lifter. Derudover er der rig mulig for at finde pister der har den sværhedsgrad som passer til ens niveau.

Julie Abildgaard 28/01 2003

Det bedste ever!!
Det er altså et helt suverent sted, jeg har været på skiferie vært eneste år hele mit liv (3 valees, val dísere, risoul, alpe d`huez, norge, sverige...osv..) Og var sidste år i Campitello. Den morgen vi tog afsted stod der på avisernes forsider at der intet sne var. Men det gjorde ikke noget for på alle piste var der kunstigt sne!! det var helt suverent godt, og alt var åbent!!

Johnny Breum 18/01 2001

Virkeligt godt
Hej til alle der skal til Campitello eller Canazei senere i denne sæson.

Dolomiti superski er et virkeligt godt skiterræn, hvilket har den mængde af forskellige pister der skal til for at have en god dag på ski.
Jeg skal dog påpege at hvis man skal der ned, så er Sella Ronda ikke for ny begynder, da den hovedesageligt kun indeholder sorte pister, som er markeret røde. Derudover er der også mange transportstykker, hvilket godt kan give en ømme ben efter 3½ timer, som der skal på regnes for en middelskiløber.
Skulle I tage ud at spise en aften kan det varmt anbefales at besøge Mini resturante i Campitello, I skal ikke afskrække jer facaden hvilket man godt kan blive i tvilv om, om det er et godt sted, om ikke andet skulle I prøve Hirsch vom Roast på menukortet, meget meget godt.

Mange glædelige skihilsner

Johnny Breum
Randers
Uge 2