Anmeldelse af Andalo

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Jakob 28/02 2016

Lokalt, få turister og ingen liftkø
Var i Andalo - eller Paganella som det også hedder - i uge 7. Chancen for godt vejr i uge 7 er vel størst i Dolomitterne - og vi var heldige igen. Var afsted med øvede børn på 13 og 16 og det gik fint, men er man begynder bliver man begrænset til 4-5 pister. Byen er ikke stor, men er rigtig hyggelig - og det er noget vi værdsætter. Her er primært italienere og få turister, så byen har beholdt sin charme. Kun meget lidt liftkø lørdag, hvor italienerne skal på ski. Som noget nyt tog vi 3. dagen (hvor alle alligevel har ømme ben) og kørte de 45 min ind til Trento, gik på muserum og på sightseeing/shopping. Det kan anbefales.

Morten Poulsen 18/02 2016

Paganella-området - godt til familieferier
Området ligger i dolomitterne og er velegnet til familieferier med brede, velpræparerede, blå og røde pister. Gode og billige restauranter i byen (Andalo)

Søren 20/02 2006

Andalo for de øvede
Andalo er en dejlig lille Italiensk skiby. Skiområdet henvender sig hovedsageligt til de letøvede og øvede da mange af pisterne er røde (let svære).
For børn og nybegynder er der kun få blå og grønne områder, disse hænger ikke sammen. derfor ikke specielt børnevenligt.
Stort plus var vores ferielejlighed i Alba Nova, stor og velindrettet, ikke langt fra liften.
Skibusserne køre tit. Der var i uge 7 ikke megen venten ved lifterne!
Pizzariaer er gode og hyggelige.

Jonas Vestfalen 02/10 2003

Meget Italiensk
Andalo er et Italiensk skiområde med stort I. Det er et lokalt skiområde som ikke er præget af en stor strøm danske turister. Alle menukort på restauranterne er kun skrevet på Italiensk.
Liftsystemet hænger godt sammen, men mange af lifterne hører til en generation som kunne trænge til en udskiftning. Et kæmpe plus kan nævnes at der kun er gondol og stolelifte.
Den ene begynderbakke er suveræn, og et godt sted at lær den alpine skiteknik. Desværre hænger børnebakken ikke så godt sammen med resten af skiområdet.
Byen er ikke den vildeste skiby i Italien. Frokosten kan anbefales i byen på et af de mange Pizzariaer som er meget billigere end restauranterne på pisterne. Pisterestauranterne er desværre dyre og ikke noget at skrive om.
Er man til lidt andeledes Italiensk skiløb er Andalo et udmærket sted.