Anmeldelse af Val Thorens

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Se profilen for Joern-M
Joern-M 20/01 2020

Fantastisk skiområde.
Det område er nok det bedste jeg har prøvet. Terræn og liftsystem hænger super godt sammen. Byen er ikke så forfærdelig som man vil gøre den til. Da jeg ikke har børn eller nybegyndere med, dyrker afterski og Off-pisten ikke rigtig var mulig pga. manglende nysne har jeg valgt ikke at kommentere det.

Mikkel 23/05 2018

Perfekt
Val Thorens kan stærkt anbefales til enhver person, der vil på en skiferie med gang i den. Her finder man både gode piste og et fedt natteliv. Kæmpe anbefaling herfra :-)

AndersK 12/12 2017

Val Thorens anmeldelse
Jeg har besøgt Val Thorens fire gange. Det er et fantastisk område med flere gode dale og et godt skiterræn. Det store område giver en god alsidighed ,og gør, at man ikke når at blive træt af de samme pister. Alverdens-voks.dk for køb skivoks og andet klargøring. Vigtigt at skiene glider godt for at sikre den gode skioplevelse. God butikker i den dyre ende i Val Thorens. Et godt område men lidt dyrere øl :-)

Søren K 11/04 2017

Skiferie i uge 4 2017
Var på min første tur til det højt roste Val Thorens.Skiføret var elendig, der var næsten ingen sne. Det havd ikke sneet siden den 7. Januar og de var meget is på løjperne.De var mange snekanoner der stod helt stille. Snekanonerne kunnet være kommet på overarbejde, så der havde været godt med sne. Jeg kan ikke anbefale Val Thorens og det er ikke sikkert jeg skal der ned igen, medmindre jeg kan se der er meget sne.

andersv3 03/11 2016

God skidestination - Men en smule dyrt
Jeg var i Val Thorens med 4 venner, og vi synes generelt at stedet var kanon fedt. Men vi synes dog alt var lidt dyrt.

michael-larsen 17/02 2016

Val Thorens i chalet i uge 4 (Les Menuires)
Prisniveau er svært at bedømme ift den karakteristik som I tilbyder - er et højt prisniveau det samme som god 5 points eller dårlig =dyrt.

Bo Ingemann Jensen 17/02 2016

Kedelig by (for voksne)
Fedt område med pister for alle. Røvsyg og dyr satellitby uden charme - sikkert spændende med stort underjordisk diskotek for gymnasieelever.

Frederik Dilling-hansen 31/08 2015

Val Thorens
Det er et must at prøve kælkebanen (tobogan). Den er ca. 6 km. lang og det er alle pengene værd! (koster vist 13 euro). Det er super sjovt og et fedt alternativ til skiløbet.

Hoerman 23/02 2011

Val T.
Val Thorens er absolut en topklassedestination, selvom under denne vinters begrænsede mængder med sne, så mangler der ikke sne i Val Thorens. Der er godt nok ikke sne i byen, men masser på 'selve' bjerget og på pisterne.
Stedet giver desuden - efter natligt snefald - mulighed for masser af lækker offpist, der er lettilgængeligt (uden at være opkørt).
Vejret er som regelt superb i Val T. og en dag med sne eller overskyet er ikke jordens undergang, når området er så lækkert, som det er.
Selve byen har et fedt natteliv (som rygtet), og der er masser af danskere dernede.
Eneste minus i byen er den begrænsede mængde af butikker med forskelligt indhold. De sælger alle det samme, og udvalget er ikke fascinerende stort. Desværre.

Helle Sonne 23/02 2011

Et område man vender tilbage til.......
Val Thorens/De 3 dale er bare "kongen!"
Højt beliggende i ca. 2.200 meters højde -med en rimelig snesikkerhed fra i december til omkring 1. maj. Meget varieret skiområde, med masser af mulighed for ikke at skulle køre på de samme løjper hver dag. Et område man vender tilbage til........

Se profilen for Christian-B
Christian-B 22/02 2011

Val Thorens - Sol og party ohne ende!
I år, har jeg sammen med nogle venner været et smut i Val Thorens i uge 7. Vi rejste med rejseselskabet DanskiXtreme, og fra start af var der fest og glade dage! Destinationen tilbyder et stort område og mange lækre pister, både for nybegynder og dem der er øvede. Ud over de fantastiske skimuligheder, så er der også en række diskoteker/barer der er værd at besøge.
Dagen starter med at du står på ski direkte ud fra din lejlighed/værelse, hvor turen bliver planlagt på vej ud af døren. Man er nødsaget til at søge ned mod midten hvor næsten alle pister ender ved utallige lifte. Så kan man vælge at tage gondolen op, hvorfra der går en fantastisk lang blå piste hele vejen i bund. Det er oftest på denne strækning at du finder den helt optimale sne, uanset vejret. I uge 7 var vejret meget svingende, og flere uger uden store mængder sne, betød mange isede pister. Men heldigvis fik vi sne tirsdag og onsdag - så torsdag stod den på fantastisk skiløb igen med frisk sne. Dog må det siges at de stejleste sorte pister, var isede næsten hele ugen og man skulle være heldig for at ramme de rigtige baner med god sne.

Efter en lang hård dag omringet af franskmænd i dragter man kan perspektivere til Thomas Uhrskov, så står den på lidt aftensmad på den lokale burger bar. Herefter tilbage på værelset og varme op til nattens begivenheder. I uge 7 var der flere kendte danske kunstnere der gav den gas på Malaysia (Val T's største diskotek - under jorden). Værd at nævne er Suspekt, Burhan G og et par andre. Så var det ellers bare om at give den gas hele natten, og så hjem og nappe en 2-3 timers søvn, for så at hoppe i skiene igen.

En helhedsvurdering af Val Thorens i uge 7 er:

- Semi gode pister alt efter vejrforholdene
- Lækkert med høj sol de fleste dage
- Mange mange mange mennesker, og især mange unge danskere (bonus)
- Kanon afterparty, både på La Folies Duce og diverse små barer rundt omkring i byen.

Helt sikkert en destination som er værd at besøge, men måske skulle man overveje at vælge en anden uge end den travle uge 7 - hvis man velogmærket, er typen der godt kan li' lidt ekstra plads på pisterne, og hvis man har tendens til at være lidt klaustrofobisk på diskotekerne.

Søren Hesselholt 23/09 2009

Bare et kanon højt...
Bare et kanon højt beliggende område med alle muligheder for hele familien. Snesikkert i en lang periode og liftsystem hvor der meget sjældnt er kø.
Sportscenter med svømmepool og legeområde. Gode spise steder og det er ikke så dyrt som nogle tror.

Maria 08/03 2009

Val T
Val Thorens er fantastisk, meget anbefalelsesværdigt!
Og ellers er der kun en ting at sige: SNE SKOOOO

Nicolas Folke 23/02 2009

Lifthelvede
Selvom jeg havde lovet mig selv at jeg aldrig ville tage på en ski/druk ferie, endte jeg i uge 8 2009 med at tage turen til Val Thorens med de 4 gymnasier der er i Roskilde. Selve området er faktisk ikke så slemt som forud antaget, gode lange bredde pister med masser af god sne. Det dog utroligt at et så stor område som Val Thorens ikke har bedre lifte. jeg er 1.90 m høj og kan kun sidde i halvdelen af stolelifterne med mine ben. Man burde da antage at folk på over 1.80 også står på ski. og så er der traeklifterne. Selvom der er ikke er så mange af den, er det dog de vaerste jeg har prøvet af de 12 skisports steder jeg har vaeret i.
Men alt i alt, et super fedt område at stå på ski i, hvis man altså er under 1.85 m høj, og kan finde ud af at stå bagstiv på ski.

Lars Sørensen 28/12 2007

Politi/regler i Val T
Hej...

Vi er en flok på 10, som skal til Val T i uge 4. Har hørt, at byen har vedtaget en ny politik i år, således at man bliver smidt ud af sin lejlighed ved første klage! Er der nogen der ved, om der er hold i disse rygter?

I øvrigt nogen der ved, hvor der er hot spots i Val T? Og hvor meget det koster at få sin bærbare på nettet?

Mvh.

Lars aka. Tomba

Se profilen for
Mike 17/11 2007

Lejlighed
Hej.. Søger en seng i en lejlighed i val t. fra 1dec 07 til 1maj 08. Mvh Mike

Mads 26/10 2007

Transport til val thorens
Hej

jeg skal afsted til val thorens her til december, og jeg har fundet et job dernede, nu skal jeg bare have fundet ud af hvordan jeg kommer derned, så ville lige hører om der er nogen af jer som skal afsted derned omkring medio december, som jeg kunne tage med. Eller nogen som evt. kender et godt rejse selskab at tage derned med, det skal bare være en vejs rejse. Hvis der er andre som skal derned til den kommende sæson, kunne det da være sjovt at lære nogen at kende inden, så bare skriv :D

Mads

Christina 10/10 2006

Nybegynder i Val T.!!!
Hej:D
Jeg har lige læst alle jeres kommentarer med stor interesse. Min største spørgsmål er dog: egner Val T. sig til nybegyndere? Jeg har aldrig haft et par ski under fødderne og lider også af højdeskræk! Men nu har jeg taget springet og meldt mig til gymnasiernes årlige skitur, der denne gang går til Val T. Er stedet også egnet til nybegyndere? Er der begynder pister og er stedet generelt højdeskræk- og begyndervenligt... Håber at der er nogen som kan hjælpe, så jeg (forhåbentligt) kan få lidt mere ro i sindet...
Har jeg grund til bekymring eller er der ingen problemer?

Mange hilsner nybegynderen:)

Jacob 12/04 2006

Val T
Jeg må sige at dette sted er kanon mht. skiløbet og klart det bedste sted jeg har været so far. After ski er da ok med ikke som i Østrig. Godt dansker sted er Cafe Snesko der har en dansk guitar fætter der gør det ok. ikke verdens klasse men der er skiløbet så isteder. de 3 dale er godt sammenhængdende, men ikke for stejlt og nu kommer det, Offpisten er for fed. kan køre alle steder og man kan mødes de samme steder hvad enten man kører offpist eller på pisten....

Jacob 20/03 2006

Super Val T.
Super sted, var mere end heldige med vejret, nysne sol, og masser af plads på pisterne...
Val T. Er klart so´far det bedste sted jeg har besøgt... ever.

Jeg kommer igen meget snart....

Julie 02/03 2006

Val T er alletiders
Jeg forstår heller ikke alle dem der kristisere Val Thorens, jeg har både været i Østrig, Sverige og Norge og synes klart at det bedste skisportssted er Val Thorens eller nærmere de tre dale. Synes det er et helt perfekt område, de mange pister gør at man stortset kan løbe et nyt sted hver dag :-)
Kan helt klart anbefale at rejse til en af de tre dale!

Jacob 05/12 2005

Fede lejligheder
Var i Val T. for 5 år siden, og vender tilbage igen i år til de 3 dale - dog i Meribel istedet for.

Vi boede i Balcon lejlighederne der ligger 500-700 m. fra centrum og lige under liften som tager dig mod meribel området om morgen. Perfekte lejligheder (i hvertfald den gang) med boblebad og masser af plads !! vi var 11 afsted i en 14 personers så vidt jeg husker. Kan anbefales - ingen larm...andet en snorken eller skrigen fra naboværelset..

Området er jo et af verdens bedste, og dem som ikke mener at dette område ligger i top 5 i europa, har sgu nok ikke været rundt og se det hele..

Lui 06/11 2005

Hvorfor er der så mange som kritisere Val T
Hvor er det ikke dyrt at tage på skiferie..!? Skiferier er en dyr ferie og vil altid være det..!! Om du tager til Norge eller Frankrig, så er priserne på maden squ det samme!! Hvis i så pirlige, så ta' dog noget mad med hjemme fra så det bliver billigere.. Det kan betale sig, hvis man bor i lejlighed!!! I stedet for at tage ud og spise hver frokost og hver aften!! Hvis i virkelig synes det er så dyrt, så ta' til sverige, men der er pisterne vand i forhold til Val T..! Det jo et super fedt område for hver en smag..!

Mange mennesker.. Hvor er der ikke det i uge 7 og påske??? Så ta' der dog ned uden for for de uger hvor alle danskerne har fri..! Hvis man alligevel ha fast arbejde betyder det altså ikke det store om man tager der ned uge 7 eller uge 5!!

Maiken 29/10 2005

Val Thorens var ikke som Norge
Val Thorens var en MEGA overraskelse, når man er vant til hytteferie i Norge: Vældig mange mennesker. Lange og ustrukturerede liftkøer. Grim betonby.
Det var ganske enkelt ... anderledes.

Men skiløbet var super. Masser af muligheder og variation.
Og også rart at slippe for -25 grader om morgenen.

Dyrt? Njah, sådan er det jo i feriebyer. Overalt!
Men pas på med at booke for billig overnatning. Vi var 4 i en micro-lejlighed, i et kompleks, hvor musik og dåseøl havde absolut 1.prioritet kl. 22-05.

Det var sjovt at prøve Val Thorens, men vi skal prøve noget andet end Frankrig i fremtiden. Østrig har jo et godt ry, så... We'll try.

Flemming 24/09 2005

En skuffelse..
Var i VAl Thorens i påsken.
Skimæssigt ikke noget at råbe hurra for. Kedeligt terræn, og Gletcheren var lukket !!

Stofferpåplanken 15/08 2005

Lidt for mange hunde!!
Vi var 2 afsted i uge 11, og pisterne lidt væk fra byen var fine og gode. Men pisterne tæt på byen og "børnebakkerne" var fyldt med hundelorte, men det værste var helt klart den centrale trækliften, der var flere der hellere ville gå op ad bakken end risikere at falde i en hundelort!
Jeg har tidligere været i Val T, men aldrig har der været så ulækkert! det gør jeg IKKE igen!

Svej 21/02 2005

Powder baby, not ice baby - sweet dude!
Hold da kæft hvor er det et fedt sted!!
Go' powder, godt vejr og en masse damer, hvad mere kan man forlange???
Priserne må man sgu bare tage med - luxus er jo ikke gratis!!

Rock on boarders!!!

Niklas 19/02 2005

Val Thorens bare bedst i Europa!!
Sikke en masse sludder jeg læser omkring Val T herinde! Jeg rejser på ski 4 uger om året og har set alle de interessante skiområder i alperne, herunder været skibums i Val T for nogle år siden. Ialt ca. 60 uger er det blevet til, så jeg har set meget af det hele...

Har man blot stået på ski 3 gange er det det suverænt bedste skiområde i alperne, uanset om man er til lange solbeskinnede røde boulevarder (Les Menuires), suverænt offpiste fra fx. La Masse, der udover masser af offpiste (både nordvendt og sydvendt) har alt og ingen liftkø - og meget få mennesker!

Turen over til 3 dale er fantastisk flot og lang. Der er pister og lifte overalt i både Meribel og Courchevel - og dermed uanede muligheder for selv den mest kræsne skientusiast som den middelgode skiløber, i det eneste 100% sammenhængende liftsystem i alperne!

Husk forresten at købe det store liftkort til 3 dale, da skiløbet i selve Val Thorens klart er det dårligste i hele området. Til gengæld er det pga. højden snesikkert!

OBS:
Der kan bare forekomme lang kø (altid) i Meribel, når man skal hjem til Val Thorens med ægget sent på eftermiddagen, desværre. Pas på med den lift, for du kan risikere at skulle med lokal bus fra Menuires til Val T, hvis liften i Meniures når at lukke inden liften er oppe! (har jeg prøvet rigtig mange gange). Så du/i skal helst retur med ægget fra Meribel til Val Thorensdalen SENEST kl.15.

Priserne i terrænet og i byen er de samme som andre større skidestinationer, BASTA! Der ligger resturanter mange steder i terrænet med fantastisk udsigt, til samme priser som på andre destinationer. Og til ham med indslaget med den dyre pizza til 90 kr, så kan jeg bare sige, at du kan hente pizza fra torvet (overfor centret) til ca. 55kr.

Byen er en skiby med med afterski for unge, ingen tvivl om det. For de lidt ældre der prioriterer en lidt roligere afterski (altså nogen steder i St. Anton er der også godt gang i den, der er bare større valgfrihed) og bedre inkvatering og ikke ønsker at bo i en sattelit skiby, kan jeg anbefalde St.Anton i Østrig der er Østrigs bedste skiområde! (men intet i forhold til Val T)

Der er nogen der skriver at prisniveauet er højere end andre steder. Måske koster liftkortet 100kr mere for en uge end de små steder - men Val T har så måske 3 gange så mange lifte, og der er simpelthen Europas fedeste skiområde til forskel!

Det er IKKE dyere at spise i val T end andre steder i Frankrig (og det er dyere i fx. Schweitz)og der er masser af meget hyggelige resturanter i Val T by - masser!

Hvem vil i øvrigt ikke give max 2-300kr mere for en perfekt skiferie? Det koster også mere at tage til Afrika og se på løver end i Zoologisk Have :-)

Enste minus i de 3 dale er, at man ikke kan komme på offpiste ture med helikopter! ÆV!
(Der kan jeg anbefale Zermatt i Schweitz, det er dyrt men FEDT)

Stor snehilsen
Niklas

Niller, Hans 27/01 2005

Val Thorens det bedste!
Jeg deler ikke helt din holdning ... hvis jeg skal sige det ret mildt så syns jeg den er for tam ..
1) Val Thorens ligger i de tre dale og i de dale er der 5 snowboardparker .. hvor den bedste selvfølgelig er Meribel ... så det holder ikke at sige at de har en ringe snowboardpark !!!!!!!
2) Priserne er ikke billige nej ... men det er satme ikke mange steder , hvor prisen er ... JO i Polen ... men hvem fanden gider bruge 6 mdr af sit liv i fucking Polen ...
3) Powder er der masser af ... det er jo for pokker klart at når du tuffer rundt dernede en uge kan du jo umuligt finde alle de gode powdermuligheder man ... tfs ..
( ps. dette er kun set ud fra et synspunkt hvor en sæson på bagen har vist mig hvor fed et skisportssted det er, har også andre bumser som kan )
Hilsen Hans Niller

Christoffer 26/01 2005

Stop nu..
Hvad er det lige der sker... Får hovedpine af alt det ævl om sindsyge priser og for mange på løjperne... Hvad ville der ske hvis prisen blev sat ned! Så ville pisterne nok blive endnu mere overfyldte... Et eller andet sted må det vel også være et udtryg for at det bare er lidt bedre... Tror ikke der er mange der vil betale ekstra for BARE at komme ned og køre på overfyldte løjper! Desuden kan man med fordel tage til f.eks. Orelle hvor der er knap så mange. Det er klart at pisterne lige omkring byen er overfyldte, det tror jeg også de er alle andre steder.

Har været afsted 15 år i træk nu, de sidste 5 i Val T... Det er ihvertfald det bedste sted jeg har været... Og så vil jeg godt betale det ekstra...

Claus 06/12 2004

Val T Det fedeste..
Tjaaa man kan sige meget om priser men stedet, skiløbet og off pist muligheder finder man nok ikke bedre andre steder. Jeg kommer tilbage igen og glæder mig. Prisen er ikke anderledes end andre steder..Det koster at ha`det fedt.. Dykker hilsen CP

Jeppe 07/11 2004

Val T. hmm det tror jeg ikke
Val T. er stort og det ligger højt. Ingen tvivl om det. Og kommer man kun for at køre pister er det også et udmærket sted. Man skal bare lidt væk fra byen. evt i 2. eller 3. dal hvor der ikke er så mange mennesker. og der falder meget sne i de tre dale og det er god sne. men hvis man vil have fresh powder skal man meget tidligt op, eller over i de andre dale men før man kommer derover er den allerede kørt op. hvis man kører park skal man ikke tage til val. T. aldrig har jeg set en så misvedligeholdt park. og val thorens by. er en ok fed by med masser af gang i den efter temperament. men det er afsindigt dyrt. som de fleste store ski destinationer i frankrig jo er. men mit råd er at i skal finde et andet sted som højest sandsynligt er hvis ikke billigere så i hvert fald bedre. ( p.s. dette er naturligvis kun mit eget synspunkt bedømt udfra en uges ferie i Byen, og det var en fed tur med masser af fed snowboarding og druk, men jeg har oplevet bedre og billigere destinationer

Maria 19/10 2004

Uffe rocks ;)
Go Uffe Go Uffe....

Selvfølgelig holder jeg ;)

Damn... 2 mdr til jeg rejser :O

Uffe 04/10 2004

Maria holder!
Jeg giver Maria fuldstændig ret, prisen er hvad man selv gør den til! Det er det fedeste sted i alperne, ska selv derned i år og jumpe rundt på mit board.

Cya

Maria 21/09 2004

Come on....
Helt ærlig... Come on... I må sgu have vidst, hvad I gik indtil den gang i bookede jeres rejse! Problemer med rejseselskaber, tro mig... det er ikke kun Nortlander! Nu har jeg været afsted i 15 år, og der har været problemer med dem alle sammen... og hva så... det er ferie, hav tålmodighed - snup en pils eller en tur på pisten!

Og ja... Val T er ikke for familier, men for os unge er det da det idelle sted... Og gu' det dyrt...men det kan åbenbart lade sig gøre, at de tager så meget for øl og pizza... I betaler det jo! Alle jer der har skrevet, at det var for dyrt, I tager jo derned næste år igen og betaler det samme... garanteret :D For det er et suverænt sted... Og helt ærlig venner - lav en gang pasta med ketchup og drik dåseøl, så klarer I nok de økonomiske problemer :D

Og hvis der er så meget at klage over, så bliv væk og lad os andre Val T-elskene skiløbere få bedre plads på pisterne...

Håber at se nogle friske unge dernede i denne sæson... Jeg forlader selv DK i 4 mdr for at være bums dernede, så pak tøjet, pastaen, ketchupen og øllerne... og så ses vi ;)

Morten Aabo 16/09 2004

Val T i julen
Jeg står og overvejer at købe en rejse til Val T i julen, men jeg vil gerne vide om der er sne på det tidspunkt og i så fald om den er god. Er det muligt at køre off-piste og er snowparken åben??

Morten H 30/03 2004

Val T Kanon sted! Men pisse dyrt!
Jeg var i Val T i uge 8. en ting kan man sige kanon sted! pisterne var rigtige gode. Alt hvad man skal bruge ligger lige inde for rækkevide bortset fra at det skal man jo så også betale for! priserne er helt i top. det er så dyrt dernede. Hvem har f.eks. hørt om en SKOD pizza til 90 kr. After party er okay, men hvis man rigtig skal på after party så skal man besøge Zillertal! Der er den rigtige stemning! Men sørg for at tjekke hvordan rejse selskaberne er! Man skal ihvertfald ikke rejse med NORT LANDER! De har ikke styr på en skid. Men bus til Val T er heller ikke det fedeste, næste gang jeg skal derned så bliver det med fly.

Anne Holstebroe 23/02 2004

Val Thorens
Netop hjemkommet fra Val Thorens, som er det mest spektakulære skiområde, vi nogensinde har besøgt. Det var utrolig flot .Flere steder kører man op og står og kigger ned på blå gletcere. Et godt sted at bo er Temple du Soleil. Her tager man skiene på lige uden for lejlighedskomplekset og så op med en af liftene.Er man til afterski er her masser af steder i byen,både meget "croudede " og også de mere stille steder, hvor man kan få sin velfortjente Lumumba.Jeg synes ikke byen er så ucharmerende, som den har ry for.
Man kunne langt fra nå alle dale på en ferie, så vi skal af sted til Val Thorens igen næste år. Bare ikke med Movement. De styrer ikke ret godt her. Jeg tror man skal rejse med Nortlander. De har fod på denne destination.

Morten 03/02 2004

Lækkert sted, men ekstremt dyrt
Hvor skal jeg starte:

Nortlander = Elendigt selskab, holder ikke det de lover og yder en elendig service. I hvertfald ikke i sidste uge jeg var afsted.
Guider der ikke møder op, ture der pludselig bliver aflyst uden grund. Information om området, af og hjemrejse, indkvartering osv er under standard.

Val Thorens er i sig selv dyrt, men at det var så dyrt havde jeg bestemt ikke regnet med. ca 90kr for en standard pizza. 40kr for max 500g hakket oksekød. 41 kr for en fadøl. 270kr for en standard middag hos Texmex.
Eneste rigtige gode var pisterne som er helt suveræne og lifterne er placeret så godt og grundigt at du sagtens kan komme frem og tilbage fra de forskellige dale. Og et enkelt pizzaria hvor de bruger stenovn = ekstremt gode pizzaer!

En meget blandet tur, jeg rejser aldrig med Nortlander mere, men måske til Val Thorens igen, men så bliver det med fly eller køre selv.

Jakob 05/01 2004

Intet Hygge - Tilgengæld...
Er man typen, som foretrækker at tilbringe fredag aften foran fjernsynet med en omgang far til fire og varm er kakao er Val Thorens ikke stedet!
Er man derimod en habil skiløber, en frisk ung fyr/pige, klar til at fyrer den af til afterski, klar til at fyrer den af på diskoteket om aftenen, og sidst men ikke mindst klar til at bo kummerligt og drikke pilsnere så er Val Thorens stedet.
Optimalt for gymnasieelever og andre studerende!
Steder som kan abefaldes: TexMex, Malaysia og Beach Mountain.

Morten Kjærulff 17/12 2003

kun val-t dur
hvis man løber på hash kælk som os gutter fra ballerup bør man besøge val-t stedet er ganske enkelt blæret hvis man er øvet skal man købe kort til alle dale da mulighederne er store men husk et kort hvis i ikke kender stedet så godt iøvrigt er der kun et sted man skal bo som er les balcons øverst i byen lejlighederne er store og godt indrettet med alt tænkeligt udstyr og rejs forfanden kun med nortlander da det kun er dem som dur go røv og go rejse

Lasse Hansen 21/02 2003

Alt for dyrt.
15000 kr for 4 dage siger vist alt.
Havde lejet en lejlighed med tv, men det kostede 260 kr at få det tændt. 457 kr for at parkere 1 uge i parkeringshus. (Ulovligt at parkere i byen.)
90 kr for Standard kedelig pizza.
Det skal dog nævnes at byen ligger direkte ved pisterne, så man kan gå fra de fleste hoteller direkte på ski.

Flemming 01/02 2003

Suverænt!!!
Val Thorens er en del af de tre dale og er ikke mindre end det mest suveræne sted i Europa. Liftkøer er et ukendt fænomen og området hænger utroligt godt sammen. Nok mest til øvede/meget øvede.
Men de tre dale er et sted hvor man tager til for skiløbets skyld - omgivelserne er ualmindeligt triste præget af nedslidte lejligheder i kedelig beton. Menuiers ligger perfekt i området men må være verdens grimmeste skiby. SÅ hvis man er afterskifreak med hang til lederhosen må man fare til Østrig

Kempe 31/01 2003

Sidäventyr
Ni som inte varit i val thorens och älskar att åka skidor måste göra ett besök här! Det finns backar till alla oavsett om du e gammal eller ung bra eller mindre bra. ETT MÅSTE FÖR ALLA SKIDÄLSKARE!!!!!

En fortsatt trevlig skidses. En hälsning från YSTAD SWE.

Satake 21/01 2003

Val thorens uge 2 2003
Som første gang besøger må jeg sige at området i Val Thorens / de 3 dale er noget af det bedste der findes i europa. Off piste mulighederne er uendelige, hvor man skal gøre sig den tjeneste at afprøve Meribel dalen, hvis off piste trækker.
Byen er i den grad kedelig at se på. Grå blokke der er skudt op som vilde paddehætte, som dog giver en stor fordel: Direkte adgang til pisterne i en højde der garanterer snesikkerheden.
Byen præges i en mix af Franskmænd, Hollændere, Englændere og ikke mindst Danskerne, som er istand til at præge diverse afterski steder. Le Frog (svenskere) Tex Mex (Blandet) og ikke mindst Cafe Sne sko (Dansk med barchef Lotte) er værd at besøge.
Områdets beliggenhed gør at det er udmærket for børnefamilier, men er nok mere kendt for stedet for de unge i 20'erne. ( Og dem der stadig tror de er 20 ) I følge Gendarmeriet er der meget tyveri, som det næsten var en selvbetjeningsbuffet. Så pas på udstyret!! Prisniveauet er højt: pasta i terræn med cola 100 kr. Stor fad 50 kr. Grundet området vender Team ATTACK tilbage uge 2 2004 !!

Rune Fick Hansen 08/01 2003

Godt skiområde men skidt by
Val Thorens har de bedste pister jeg har oplevet i Frankrig. Og der er mulighed for at stå på ski i solen det meste af dagen. Der er pister for alle, selvom enkelte lange flade stykker er et helvede for folk der er til snowboard.

Selve byen ligner dog mest en vinterversion af dansk betonslum. Ikke særligt charmerende. Der er enkelte barer til afterski, og man finder hurtigt ud af, hvor alle danskerne er. De gange jeg har været der, er det danskere, hollændere og englændere der har præget bybilledet.

Der er ikke mange diskoteker, og de er præget af, at der spilles nøjagtigt samme numre hver aften. Det gør det selvfølgelig lettere at vide, hvornår det kan betale sig at gå ud og danse. Men det bliver hurtigt ret kedeligt.

En anden kedelig ting er tyveri. Val Thorens er klart den by, hvor jeg har oplevet flest tyverier. Det er virkeligt skræmmende. Man skal derfor tage guidernes advarsler meget seriøst.

En god ting ved Val Thorens er deres indendørs sportscenter, hvor der er mulighed for fodbold, håndbold, squash, klatring/bouldering, bordtennis og svømning. Super på dage, hvor vejret ikke tillader at man står på ski.

Prisniveauet er efter min mening rimeligt normalt - hvilket vil sige lidt over dansk niveau i supermarkederne og på restauranterne.

Nilen Og Onkel 07/01 2003

For dyrt!
Rigtigt fedt skiområde - dog har det sin pris, afterski er alt, alt for dyrt. Dårlig indretning af byen og lejlighedernes forfald er meget udtalt. Dog skal det nævnes, at såfremt man er i stand til at drikke øl meget hurtigt (som Krymyflylogisten), kan man sikre sig gratis øl dagligt på Froggen.

PS: Vælg under alle omstændigheder Nortlander som rejseselskab, da guidernes service er fænomenalt god.

John H. 17/10 2002

Så vildt er det heller ikke.. og dog !
De fleste skriver om Val T. at det er så vildt og åh så fedt, men det er det sådan set også, på sin egen måde altså. Da byen ikke er så stor igen og ligger oppe i bjergene, er den da rimlig hyggelig (af en fransk by at være).
Man skal tage dertil for terrænet og så få et udvidet liftkort ellers er det ikke så fedt. Det er ikke et så børnevenligt område, men derimod ideelt for den rutinerede løber.
Afterski: det er absolut ikke "Østrigsk", men der er super godt gang i den og mange scandinavere.

Val Thorens = stort lækkert terræn, mange danskere og gode party muligheder, dårligt for børnefamilien, hygge og svage knæ!

Mikkel Frandsen 23/11 2001

Hardcore skiløb og natteliv
Val Thorens er stedet hvis du er til masser af lettilgængelig offpiste, masser af pister og ultra-effektivt skiløb. Der er masser af skandinaver og der er masser af fest. Der er godt nok nogen der tror at Val Thorens skal laves om til et familiested eller måske en helligdom for ældre gangbesværede langrendsløbere...men de kan rende og hoppe. Val Thorens er og bliver det vildeste sted. Fyr den af !

Bjørn Sætterstrøm 30/01 2001

Anbefaling til området
Enormt område med masser af varieret skiløb. Kan varmt anbefales. Men gør dig selv en tjeneste og køb liftkort til alle tre dale, hvis du er øvet.