Anmeldelse af Valmeinier

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Sneploven 14/12 2011

Billig sattelitby
Jeg var i Valmeinier i 2002 og igen i 2011 og det eneste der har forandret sig er at der er væsentligt færre danskere i byen nu.

Byen er en sattelitby uden nogen form for charme, men til gengæld er det billigt at bo der. Booker man igennem deres officielle hjemmeside kan man desuden få rabat på liftkortet og det ligger klar i informationen når man checker ind. Dog vil man ved bookning her få tilsendt en kontrakt på fransk som skal underskrives og sendes tilbage.

Skiområdet er super, men mærkelig nok er mange af de blå pister nemmere end nogle af de grønne. Bliver man træt af pisterne på Valmeinier siden kan man tage liften over til bjerget på Valloire siden fra Valmeinier 1500.
Området er ikke større end at man ikke skal bekymre sig om man kan nå hele vejen rundt på en dag.


Super godt skiområde for familier med børn. Det hænger sammen med Valloire, og hedder i fremtiden Galibier Thabor. Det er klart en af mine bedste skiferier, der er afholdt her. Hvis man er til brede begyndervenlige pister, hvis man er til nogle sjove sorte pukler, og hvis man er til noget skæg off piste, så tag til Valmeinier, som er utroligt billigt. Vi kom af med 3300 pr. person for en uge (uge 2) inkl. Fly, billeje, lejlighed og liftkort og endda en ekstra overnatning i Chambery.

Ulrik 02/02 2006

Knap så godt
Vi havde desværre en dårlig oplevelse. Primært vejret var dårligt: skiftevis snevejr og snestorm. Men også den franske gæstfrihed kunne have været bedre. Bylivet i Valmeninier 1800 er meget kunstigt - det hele virker nyopført og uden sjæl/charme. Næsten kun turister og guider er at finde i byen. Besøg i stedet Valmeninier 1500 eller Valloire.

Steffen Henriksen 14/01 2005

Kanon skisport sted
Valmeinier er et kanon ski sport sted med massere af pister og bor man rigtigt kan man komme til at bo lige ud til pisterne og om aftenen kan man kører lige ind til det hotel man bor på. Der er mange fine bagger og en kanon udsigt ud over bjergene. Det er helt klart et sted jeg vil anbefale.

Pernille-D-Hansen 08/02 2004

Kort til alt - hvis man bor rigtigt
Fin lille by hvor der er max. 50 meter til pisten uanset hvor man bor.
3 små dyre supermarkeder, udmærkede restauranter og et par barer samt et diskotek.
Byen ligger på en bjergside, så sørg for at lej en lejlighed midt i byen hvis du ikke vil have langt hjem (opad) fra afterski.
Skiløbet i Valloire er bedst, det tager ca. 30 min på ski at komme til og fra.
Hvis man bor midt i byen er der ikke langt til noget, det er rigtigt lækkert.