Anmeldelse af Val d´Isère

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Eva 09/01 2013

Transport fra Geneve lufthavn til Val d'isere
Goddag! :)

Jeg vil gerne om I kan hjælpe mig med at finde den nemmeste transport mulighed fra Geneve lufthavn til Val d'isere. Det drejer sig om d 26 januar om morgen. Hvad er der af muligheder?

Det vil være en kæmpe hjælp. Mange tak.
God aften.
Mvh Eva

Kim Frederiksen 13/01 2009

Tignes - Verdensklasse.
Du får ikke bedre skiområde i Europa - det simpelthen for fedt.

Prøv det.

Aqxel Skjold1 28/01 2008

Amazing!
Hej jeg har været i alperne på skiferie i mange år, og jeg har aldrig prøvet noget så fedt som Val d'Isere. Utroligt stæd! Det er de bedste sted i europa. Det er specielt godt til øvede og let øvede skiløbere. Der er gode liftsystemer, Fantastisk afterski og man kunne blive ved. Val d'Isere er det fedeste!

Flemming 24/09 2005

Super terræn..
Skiområdet er stort, meget varrieret, og helt fantastisk for off- piste, - ogsåe for begyndere.
Byen er en rigtig by, med et godt udvalg af forretninger, og byder på et stort og varieret udbud af gode restauranter i alle prislag. Et godt og anbefalelsesværdigt sted.

Jan Hoppe 13/01 2005

Super "Valdi"
Super "Valdi" fordi området, sammen med Tigne har det hele !!!
Skiområdet er stort, meget varrieret, stejlt, rødt,og samtidig kan du ha' hele familien med rundt (blåt) i hele terrænnet, med indlagt frokost.
Derodover er stedet helt fantastisk for off- piste, både for begyndere, og hartcore.
Byen, er en rigtig by, med mange forretninger, så den bedre halvdel og børn kan "ose" når de er trætte, og i dårligt vejr.
Byen byder på et stort og varieret udbud af gode restauranter i alle prislag, og after-ski høre til Frankrigs bedste.
Super "Valdi" er et sted man kommer tilbage til igen igen.

Helle 14/04 2004

Val D'isére - helt perfekt terræn
Jeg har været i på skiferie i Frankrig for første gang i uge 9 og jeg havde en rigtig rigtig god ferie. MASSER af sne og sol - dog nogle dage med skyet og meget koldt men helt kanon.

Og terrænet - man blev ved med at finde nye steder hvor der var lige så mange lifte og pister som hvor man lige kom fra.

FEDT FEDT FEDT

Andet kan jeg ikke sige

Personalet nede for enden af pisten var dog ingen god oplevelse. De var nogel arrogante s*** og priserne var til at besvime over.

Terrænet får ***** 5 stjerner ud af 6
Franksmændende får ** 2 stjerner ud af 6

Sten Falkenberg 14/08 2003

Vald´Isère. En fantastisk oplevelse
Hvordan en destination bedømmes afhænger af mange ting, men én af de vigtigste for de fleste er vejret og mængden af sne som man jo ikke har nogen som helst indflydelse på så jeg vil prøve af dele min erfaring om noget der for os betyder om man vælger til eller fra.
Pister og lifter er i høj klasse i Vald´Isère. I det hele taget er klasse et godt ord for den destination. Det er et kanon sted og vi regner med at tage dertil igen i 2004, i øvrigt første gang vi tager til samme destination to gange i træk.
Bureauernes rosen af Vald´Isère er ikke nogen overdrivelse hvilket ind imellem kan være tilfældet andre steder, hvor det mere har karakter af en reklame end oplysning. Der ER mange pister af enhver sværhedsgrad og byen ER hyggelig. Man skal dog være opmærksom på et par ting.
Skiløbet: Det er ikke altid let at komme ned til byen på ski, hvis man er ny, da pisterne kan være lidt svære at køre på om eftermiddagen, men så kan man tage en af lifterne.
Lifter: Ingen kø. Heller ikke i uge 7. Eneste undtagelse er nogle minutter om morgenen når alle skal op, og så hvis man skal hjem fra Tignes (Grande Motté) om eftermiddagen.
Afterski: Hyggelig by med god gang i den, men er man taget af sted for at drikke hjernen ud, så finder man flere artsfæller i Tignes.
Byen: DYR men dejlig. International atmosfære
Handel: Du kan købe ALT hvis du vil betale og forvent ikke noget på tilbud.
Alt i alt en by og område der helt sikker kan anbefales.

Arne Bonnesen 06/01 2002

De bedste pister
Jeg er netop hjemkommet fra Val d'Isere fra en uge med begrænsede mængder sne.
De bedste pister under disse forhold var i Tignes. Ovenfor Palafour-liften og ved Grattalu-liften var sneen fin.
Letteste adgang fra Val d'Isere er via Tommeuses stoleliften og fra toppen med Aeroski-kabinen til Tigne-le-lac.
Pisterne ned til Val d'Isere kræver god og meget sne for at være behagelige at benytte de bliver hurtigt meget isede. Det er derfor en god ide at tage en af lifterne ned.
Endelig er området ved Grand Motte næsten altid godt - men kræver dog godt vejr.

God tur. Arne Bonnesen

Jacob Brandt 12/08 2000

Destinationen, der altid byder på sne og sol
Overskriften er ingen underdrivelse. Val D'Isere må være et af verdens bedste skisportssteder. Byen er klassisk og hyggelig og står i skarp kontrast til de ellers kedelige franske skisportsbyer. Man gør meget for at bevare byen i sin oprindelige stil, hvilket blandt andet ses ved deres klare afvisning af McDonalds.
Skiområdet er et kapitel for sig. Det byder på alle sværhedsgrader, alle typer terræn og der er altid rigeligt med sne. I Fournet kan man køre den fede off-piste imellem træerne, i Tignes er de brede boulevarder, der er ingen begrænsninger. Hvis man endnu ikke har besøgt Val D og L'Espace Killy, så bør man prøve området hurtigst muligt.
Jeg har besøgt området 6 gange og har endnu ikke oplevet en uge uden mindst 6 hele solskinsdage og med perfekt sne, hvadenten det har været i uge 1 eller uge 15.
Med venlig hilsen
Jacob Brandt