Anmeldelse af Samoëns

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Lone 15/01 2014

Daglig varer
Vi var i Samoens sidste år i uge 7 og skal afsted igen i år.
Det er et fantastisk skiområde og byen en rigtig hyggelig,
med masser af gode restauranter og cafeer. Til gengæld er der
ikke lige så meget afterskiing, som man kender det fra Østrig.
Der er gode indkøbs muligheder i carrefour, som er et indkøbscenter
som har ALT.. Og til okay priser ikke dyrere end DK, måske nogle ting
lidt billigere..
Da skiområdet er kæmpe stort er der ikke meget kø ved liftene,
og så er uge 7 ikke højsæson på samme måde som det er i Østrig.

Lars 06/01 2014

Priser, dagligvarer i Samoëns?
Hej,

Jeg er interesseret i at høre lidt om det generelle prisnivaue for dagligvarer i Samoëns.... fx. sammenlignet med vores hjemlige Netto.... Er der rimelig besparelse ved at købe ind hjemmefra.... og slæbe dagligvarer med i bilen???

tak for svar,
vh Lars

Henrik 25/10 2010

billigt Chalet til op til 8 personer fra 620€/uge
fantastisk chalet udlejes i den lille landsby Sixt Fer A Cheval, ca. 8 min. kørsel fra Samoëns. Chalettet har 3 soveværelser med dobbeltseng og en hems med dobbelt sovesofa, ialt plads til max. 8 personer. se mere på www.chaletjoubarbe.dk

Soren Hartvig Pedersen 11/04 2009

Skilejlighed
Ønsker du et dejlidt sted at bo lige i centrum af den smukke alpeby
så kig på : www.samoens-lodge.com

Lise Karlsmark 28/02 2007

Hvordan er Samoens i 2007?
Jeg ville være meget glad for at få nogle beretninger/ kommentarer om hvordan skiferien 2007 har været i Samoens ( liftsystemets effektivitet, område for begyndere-øvede, overnatningsmuligheder for en gruppe på 12, etc). Næste års skiferie for vores gruppe kan måske gå til Samoens
Mange hilsner Lise

Vibeke Hansen 15/01 2007

Her er godt at bo og spise
Hej,

Hvis I skal finde et hyggeligt sted at bo, så kan jeg anbefale hotellet http://www.neigeetroc.com/ i Samöen. Bussen går lige uden for døren.

Hilsen
Vibeke.

Hans Ove Olsen 19/02 2005

Logi i Samoëns
I og omkring Samoëns, er der rige indkvarteringsmuligheder.
På byens site: www.samoens.com, er der en oversigt.
Ellers har jeg en linksamling, på min egen hjemmeside.
Adressen er www.sunmountain.dk.

Thomas 09/02 2005

Hvor bor man ?
Hejsa,

Var der nogen der kunne hjælpe mig med et site hvor man kan finde en oversigt over ledige steder at bo i Samoëns ?
Vi er 4 to voks, og to bør.
tak
thomas

Claus Willumsen 19/12 2004

Ski samoens off pist saa er det stedet
oensker du off pist skiloeb i hoej klasse er le grand
massif stedet.omraadet tilbyder de gode skiloeber en
fantastisk mulighed for at proeve kraefter med deres
teknik i off pist skiloeb.
proev blot bagsiden af veret ned til combe de gers eller hele combe de gers dalen hvor den sorte piste
styx er lokaliseret.
det er ogsaa muligt at loebe off pist paa traebeklaedte hang hvis man maatte oensker det.
le grand massif tilbyder selvfoelgelig ogsaa gode
muligheder for familie skiloeb
vil du se mere detaljeret om samoens og de muligheder
skistationen tilbyder saa se paa www.chaletgenepi.com

René Beyer 01/12 2004

Idyllisk by og godt skiløb
Samoëns er en hyggelig og smukt beliggende alpeby, der har sin helt egen charme - en charme, jeg endnu ikke har fundet i nogle af de mange andre franske skisportsbyer, jeg har besøgt. Sorry - specielt til Val d'Isère...

Byen er klassificeret som officielt mindesmærke på grund af sin gamle historie, og derfor finder du ikke moderne, grimme betonghettoer her. Desuden er befolkningen rare og flinke - også selv om du ikke taler fransk.

Hvis du er typen, der vil feste igennem hver aften, er Samoëns dog ikke stedet. Der er mange gode restauranter og udmærkede barer, men after ski livet er fattigt og ikke på højde med mulighederne i de store byer.

Skiløbet er til gengæld rigtig godt i Le Grand Massif, som Samoëns er en del af. Pisterne nås med den store kabinelift, som ligger få hundrede meter uden for byen. De gratis skibusser kører "konstant" mellem liften og stoppestederne i byen, så det er ikke noget problem. Bare du kan leve med, at du ikke kan bo lige ved siden af liften og fx køre direkte hjem til din lejlighed på ski, når lifterne lukker om aftenen.

Tilbage til skiløbet: Le Grand Massif består af 265 km alpine pister i Samoëns, Sixt, Les Carroz, Morrillon og ikke mindst Flaine. Området er godt sammenhængende, liftsystemet fungerer usædvanlig godt, og der er sjældent liftkøer.

Området er meget varieret med pister i alle niveauer - lige fra lette babybakker til kulsorte pister som eksempelvis "Den Sorte Diamant" i Flaine. Samtidig er der utrolig smukt i terrænet, og der er blandt andet en fabelagtig udsigt til Mont Blanc fra toppen i Flaine - snyd ikke dig selv for dét syn.

Når du køber liftkort til Le Grand Massif i mindst 6 dage, får du i øvrigt adgang til skiløb i Avoriaz én af dagene. Avoriaz ligger tre kvarters kørsel fra Samoëns, er Frankrigs største skiområde med over 600 km pister og byder selvsagt på suverænt skiløb. En oplagt mulighed, hvis man selv er kørende i bil til Samoëns...

Er du i fly til Geneve og har brug for en bekvem transport de 45 km til Samoëns, så kig her: http://www.diy-hols.com/geneva_airport_transfers/geneva_airport_taxi_fares.htm Der går også almindelige rutebusser, og det er noget billigere. Det tager til gengæld omkring 1½ time og kræver et skift undervejs (det gjorde det i hvert fald, da jeg tog turen i bus for nogle år siden).

Go' tur til Samoëns og Le Grand Massif :o)

Peter Gasque Poulsen 13/09 2004

Taxi pris til 5 voksne med ski?
Kære Skisport !

Er der nogen her på Skisport.dk der ved hvad en taxi koster fra Geneve til Samoens - ca. 45 min i bil?
Vi er 5 voksne der skal afsted med fly fra København til Geneve og ved ikke hvordan vi kommer til Samoens billigst muligt, er der nogen der ved eller kan foreslå noget - er der evt. bus eller tog?

mvh.

Peter Gasque Poulsen

Renè Jensen 28/02 2004

Samoens det uopdagede ski paradis!!!!
Super skiløb for begyndere, øvede og eksperter. Stedet er relativt ukendt, derfor god plads på pisterne, og pulver længe efter sidste snefald.Det samme gør sig gældende på prisnivauet!Samoens er en rigtig by fra før århundredeskiftet, så derfor rigtig fransk rå hygge!Billig vin, lækre råvarer og venlig indbygge som endnu ikke har fået storhedsvanvid!Kort sagt et område for den modne skiløber, som har fået nok af højtråbende fulderrikker,som sætter skiløb, mad, hygge og god vin i højsædet. Prøv Samoens du bliver ikke skuffet!